fredag 20 dec 2019 - Ansager
RIKAs juletræsfest
Til hestenes store forundring samledes hele menneskeflokken omkring juletræet og sang og dansede
Til hestenes store forundring samledes hele menneskeflokken omkring juletræet og sang og dansede Foto: PR
Aktivitetsudvalget havde lagt sig i selen for at lave en hyggelig eftermiddag for alle tilmeldte deltagere.

Laura og Laura havde sadlet et par elevheste, og så kunne de små elevryttere få en sidste ridetur inden en lang juleferie uden heste.

Klubmestre

Traditionen tro blev der også uddelt vandrepokaler til årets klubmestre. Det var RIKAs kasserer, Rikke, som stod for at give såvel pokaler som en pose med mange gode sager til klubmestrene, som er:

  • Simone Nymark og Lotus, pony dressur og pony spring
  • Helene Bech og Wather, hest spring (Helene var på efterskole, så mor Anja tog imod præmien)
  • Nanna Lundgaard Buhl og Hejbøls Dea’de, hest dressur (Nanna var på arbejde, så hun sendte et billede af hende og Dea’de.

Simone Nymark og Lotus samt Anja Bech (for Helene) med Walther

Nanna Lundgaard Buhl og Dea’de

Rikke sluttede af med at takke alle for at møde trofast op til ridetime, på trods af byggeri, mudder, regnvejr og uforudsigelighed. Det viser at alle medlemmer og familier er lige så stærke i troen som bestyrelsen på, at det her BLIR RIGTIG GODT!

Hvor er julemanden nu henne?

Pludselig kom Laila ind i ridehallen og sagde at Mandfred (elevpony, red.) skulle have været julemandens hjælper, men nu var han stukket af, så alle måtte hjælpe med at finde ham og godteposerne… Stor ståhej og afsted ud i mørket for at finde Mandfred og julemanden. Ovre i halmladen mødte de en forpustet julemand som havde fanget ham ovre ved halmballerne. I sluttet trop gik alle så tilbage til stalden, hvor der blev uddelt godteposer fra Mandfreds sadeltasker til alle børnene.

Til hestenes store forundring samledes hele menneskeflokken omkring juletræet og sang og dansede hele stalden rundt, og så var der ellers æbleskiver, varm kakao og gløgg til alle.

Martha Voss

vist 271 gange