onsdag 18 dec 2019 - Ansager
Ladies Night og herremiddag i SIF/Ansager
På vegne af alle børnehold i SIF/Ansager vil vi gerne sige tusind mange tak til alle jer der støttede op omkring tiltaget.

Vi kan slet ikke få hænderne ned. 160 billetter blev sat til salg i maj og begge arrangementer kunne melde udsolgt på bare 6 dage. Vi er meget taknemmelige. Det er fantastisk når nye tiltag bliver mødt med åbne arme. Stor tak til alle jer der købte billet. Vi håber I havde en rigtig god aften.

Tak til alle vores sponsorer der valgte at støtte børnene med alt fra gaver og præmier til musik og gode madpriser. Tak til Hapa, SØS, Allans Diner, Sport 24, JBS, Sportigan Ølgod, Aldi, Inger Slagter, Daglig brugsen Ansager og Min købmand i Skovlund.

Stor tak til alle jer der købte billet og tømte pungen i baren. Denne gang var det bestemt ikke penge ud ad vinduet. I drak for et godt formål og hold da op hvor gjorde I det godt. Vi håber I havde en rigtig god aften.

Det samlede overskud endte med 35.700 kr. Det har indtil videre givet U13 nye trøjer og en ny gobal goal trampolin. I det nye år sender vi alle ungdomshold på tur. Følg med på Ansager info og se hvad det flotte overskud kan give vores børn og unge af oplevelser.

Endnu engang tusind tak!

Med Venlig hilsen

Det MEGET glade håndboldudvalg Bredden

vist 584 gange