tirsdag 10 dec 2019 - Varde
700.000 kroner til idrætten i Varde Kommune
Modelfoto
Modelfoto Foto: Wokandapix fra Pixabay Copyright
Et unikt springsystem i Outrup og mørkehåndbold i Hodde-Tistrup er blandt de 13 idrætsprojekter, Varde Kommune netop har tildelt 700.000 kroner.

Kultur og Fritidsudvalget besluttede mandag eftermiddag, hvordan en pulje på 700.000 kroner skal fordeles til udvikling af idræts- og svømmehaller på tværs af kommunen.

Foreninger har siden april haft mulighed for at søge midler i udviklingspuljen. Det resulterede i 14 ansøgninger, hvoraf 13 har fået tildelt støtte.

Blandt de kommende tiltag er specialdesignede springøvelsesskinner, som skal gøre Outrup Kultur og Idrætscenter endnu mere attraktiv for gymnaster. Og i Hodde-Tistrup hallen bliver det muligt at prøve kræfter med mørkehåndbold, efter hallen har fået tilskud til at indkøbe UV-udstyr.

- Ansøgningerne afspejler både bredden og visionerne, som idrætten har i Varde Kommune. Næsten alle har fået et ja, og ansøgerne kan nu begynde at gøre deres tilbud endnu mere attraktive, udtaler Mads Sørensen, formand for Kultur og Fritid-udvalget.

Fakta

  • Listen over den endelige fordeling af udviklingspuljen kan hentes som PDF-dokument nedenfor.
  • Der er reserveret to millioner kroner til udviklingspuljen for idræts- og svømmehaller i perioden 2019-2021. Næste år uddeles 600.000, mens de sidste 700.000 fordeles i 2021.
  • Ansøgning for næste års pulje åbner den 1. april.

Hent listen: Fordeling af udviklingspulje.pdf

vist 1741 gange