tirsdag 3 dec 2019 - Ansager
Foredrag: »Man mister Emma Gad!«
Tab af den gode opdragelse, er et af de første tegn på, at man lider af frontallapsdemens

Tirsdag den 10. december kl. 19.00 på Ansager Musikhotel vil forfatterne Ingrid Lauridsen og Charlotte Helsted fortælle om, hvordan det er at leve som pårørende til en mand med frontallaps­demens.

Denne demenstype er især kendetegnet ved, at de ramte mister deres "gode opdragelse" og deres naturlige empati. De kan blive ubehagelige og kalde deres ægtefæller voldsomt grimme ting, smide tøjet i offentligheden, komme med upassende, seksuelle tilbud til både fremmede, gamle venner eller egne børn begynde at smårapse i butikkerne, når de er på indkøb.

De to forfattere giver os indblik i deres liv som ægtefæller. De fortæller om sygdommen, hvordan den udvikler sig, og hvordan man forsøger at værne om et meningsfyldt og værdigt liv.

Demensgruppen i Skovlund-Ansager står bag arrangementet og inviterer alle til en indholdsrig aften med to rigtig gode foredragsholdere. Demensgruppen er værter med gløgg og æbleskiver. Jo flere vi kommer, jo bedre bliver aftenen. Husk at melde dig til - se nederst.

Demensgruppen i Skovlund-Ansager

Det praktiske

Deltagelse er gratis.

Arrangementet foregår på Ansager Musikhotel, Søndergade 2, Ansager.

Tilmelding er nødvendig til Stephanie Øst Smidt Hansen på telefon: 21 56 22 37 eller mail: stha@varde.dk senest mandag d. 9. december kl. 12.00.

Se mere: Plakat

vist 581 gange