mandag 2 dec 2019 - Ansager
Det spiller i Ansager - også ved Juletid!
Første december om aftenen, Vingaarden smukt pyntet til jul
Første december om aftenen, Vingaarden smukt pyntet til jul Foto: Karsten Madsen
December summer med aktiviteter på Ansager Musikhotel, Vingaarden og i Musik Galleriet

Musikken er fortsat i centrum på Ansager Musikhotel, Vingaarden, i Musik Galleriet og Mariehaven ifølge Helge Engelbrecht, som glæder sig over tingenes tilstand, de mange velbesøgte arrangementer generelt og et højt musikalsk aktivitetsniveau i en by, som for alvor spiller med på alt, hvad der rører sig hele vejen rundt.

Vi er meget taknemmelige for den flotte opbakning, der er lokalt også til vore arrangementer. Det giver mod på meget mere og nu tager vi så hul på december med et flot program, som vi glæder os til at præsentere.

Vingaarden

På Vingaarden har vi bl.a. koncerter med Ingeline, Rasmus Nelausen og Stine Klingsten, som spiller og synger egne sange. Også de lokale helte i trioen Nummer 17 kan opleves på Vingaarden med en god blanding af egne sange og kendte hits og i Musik Galleriet er der endnu engang julekoncerter med Mariehavens Juleorkester.

Ansager Musikhotel

På Ansager Musikhotel mødes glade gæster til årets store fest "Julefrokosten" og ikke at forglemme arrangementet "Julerock" med bandet "Red Handed Five", som havde kæmpesucces denne sommer på bl.a. Tønder Festival.

Og vel handler det om musikken men det handler også om så meget andet især når snakken går på Ansager Musikhotel, hvor værtsparret Mie Engelbrecht Lund og gemalen Johnny styrer slagets gang og for nuværende kan melde om en ordrebog, der fyldes mere og mere.

Opgaverne er mange, der er travlt hver eneste dag, flere og flere gør brug af os, bor og spiser på hotellet og rigtig mange efterspørger nu også mad ud af huset. Der er run på små og store selskaber, fester, kurser, møder med mere og 2020 ser i den grad lovende ud fra hovedkontoret i Mariehaven.

Mariehaven

Her kan vi iøvrigt konstatere at forsalget til den nye sæson er på vej mod rekord. Alt ialt er der meget at glæde sig over.

Det gør vi så og sender samtidig de bedste julehilsner til alle!

Pressemeddelelse

Se mere her: december koncerter, mad og musik

vist 656 gange