fredag 22 nov 2019 - Grindsted
Kvie Sø Efterskole får 10.000 kroner af loge
Forstander Lars Holm samt fra bestyrelsen Maiken Støjer og Stine Tryk, som begge har været med til stiftelsen af skolen, modtog de 10.000 kr på Kvie Sø Efterskoles vegne
Forstander Lars Holm samt fra bestyrelsen Maiken Støjer og Stine Tryk, som begge har været med til stiftelsen af skolen, modtog de 10.000 kr på Kvie Sø Efterskoles vegne Foto: Karsten Madsen
Søstrene i Odd Fellow Logen i Grindsted uddelte overskuddet fra årets arrangementer

Onsdag eftermiddag uddelte Odd Fellow Logen i Grindsted 36500 kr, som en økonomisk hjælpende hånd til en række foreninger og organisationer i lokalområdet.

Pengene stammer fra forskellige arrangementer i årets løb, herunder det årlige Julemarked. Overskuddet fra arrangementerne går ubeskåret til donation.

En donation på 10.000 kr gik til Kvie Sø Efterskole.

Kvie Sø Efterskole er en nyoprettet specialskole for unge med særlige lærings­forudsæt­ning­er, herunder lærings­vanskeligheder, udviklingshæmning, Downs Syndrom og autisme.

Skolen har brug for forskelligt undervisningsmateriale og har konkret søgt om støtte til indretning af et undervisningslokale med udstyr, der specielt er egnet til at undervise denne gruppe elever.

I takketalen nævnte skolen, at den er kommet godt fra start og at der allerede er skrevet 50 elever op til næste år, hvilket giver skolen en fornuftig økonomi og et optimistisk syn på skolens fremtid.

Karsten Madsen

Læs også: Ansager FDF modtager 10.000 kr

vist 617 gange