tirsdag 5 nov 2019 - Ansager
Et hårdt år for AIF-herre senior er overstået
Tak til spillere og tilskuere for støtten og arbejdet i år til fodbold. På fotoes ses alle de heldige vindere af præmier og pokaler
Tak til spillere og tilskuere for støtten og arbejdet i år til fodbold. På fotoes ses alle de heldige vindere af præmier og pokaler Foto: PR
Efter et forår hvor vi sluttede på en 4. plads, gik det desværre helt galt i efteråret

Vi endte på en klar sidsteplads med nedrykning til serie 5.

Efterårssæsonen har selvsagt været en hård en af slagsen, hvor der ikke har været meget at smile af. Dette til trods har spillerne og os i trænerteamet kigget indad og blevet ved med at holde humøret højt, ved at møde op til træning og kæmpe for at ændre de dårlige resultater. Desværre har det ikke været nok i år.

Næste sæson er det klart overskyggende mål selvfølgelig, at vi skal tilbage til serie 4, og det skal ske i foråret. Med den unge og i vores øjne meget talentfulde trup, er vi heller ikke i tvivl om at det kommer til at ske - så længe vi alle arbejder hårdt som en enhed, og ser udover egne behov.

Til trods for den dårlige sæson, har humøret været godt igennem hele året, hvilket blev slået fast til fodboldafslutningen lørdag d. 2/11, efter sidste hjemmekamp. Kampen endte desværre (også) med et nederlag, men festen efterfølgende blev en klar sejr.

Fest og pokaler

Der var til aftenen tilmeldt hele 49 personer, hvilket må siges at være meget flot efter efterår, hvor alle seniorhold havde det meget svært og endte sidst i deres puljer. Årets pokaler gik til:

  • Årets spiller: Sune Olsen
  • Årets u23 talent: Said Ibrahim
  • Årets fighter serie 4 (Spillernes stemmer): Sune Olsen
  • Årets fighter serie 6 (Spillernes stemmer): Janek Olsen

I løbet af aftenen var der flotte taler, samt konkurrencer hvor der var mulighed for at vinde gaver sponseret af forskellige butikker/virksomheder i byen. En stor tak skal her lyde til Allans Diner, Min Købmand, Hjørnekroen, Ansager Pizza, Frisørhuset og Romeo og Julie.

Til sidst skal alle tilskuere selvfølgelig også have en stor tak. Det er altid en fornøjelse når der er støtte, selv i de hårde tider, det sætter vi meget stor pris på - så bliv endelig ved med det.

Nu er der ikke andet at gøre, end at se frem til næste sæson, hvor vi kan garantere ekstra ømme stænger og sved på panden, i kampen om hurtigt at komme tilbage til serie 4.

Tak, Thomas Schaffer og Henrik Brixtofte

vist 581 gange