tirsdag 7 maj 2013 - Ansager
Ansager Hotel & Hytteby søger forpagter
Drømmen og målet. Ansager Hotel i fuld drift.
Drømmen og målet. Ansager Hotel i fuld drift.
Renoveringen af Ansager Hotel er næsten afsluttet - Nu kan hotellet tages i brug

Efter en lang vinter med meget stor aktivitet er den planlagte renovering af Ansager Hotel ved at være afsluttet.

Et meget stort antal frivillige har udført en kæmpe indsats, hvilket deltagerne i brunch-arrangementet d. 21. april kunne erfare. Sal og restauranter var malet, handicaptoiletterne var klar til brug og køkkenet klar til montering af inventar. Siden er køle- og fryserum monteret, inventar er ved at blive monteret i køkkenet, fliser er lagt ved køkkenindgangen og asfalt er lagt ved indgangen til flaskegården.

Ansager Hotel er klar til fuld drift i slutningen af maj.

Ansager Hotel har store muligheder

Med beliggenhed midt i Ansager ved torvet er Ansager Hotel oplagt som samlingssted til familiefester, begivenheder i mindre og større sammenhænge, og som et kommende unikt samlingssted indgående i et aktivt foreningsliv og med afholdelse af kulturelle aktiviteter.

Ansager er en levende by med mange kulturelle begivenheder, herunder weekendarrangementer i Mariehaven og i den sidste weekend i august Mariefestivalen - festdage for os lokale i Ansager og omegn, men også med mange tilrejsende gæster.

Forpagterpar søges

Ansager Hotel og Hytteby søger en forpagter eller et forpagterpar til at forestå den daglige drift af hotellet, samt udlejning af hyttebyen. En forpagter eller et forpagterpar, som aktivt ønsker at indgå og bidrage til de mange forskellige aktiviteter, som sker i Ansager.

Hyttebyen havde i 2012 en god udlejning, som i år ser ud til at blive forbedret markant.

Moderniseringen af hotellet har haft en meget stor opbakning fra borgerne i Ansager. En opbakning som også vil fortsætte nu hotellet skal i drift. Et moderniseret hotel med et topmoderne køkken byder velkommen. Dertil kommer udvendig renovering og udskiftning af tag, murværk, vinduer og hovedindgange i løbet af året.

Snart vil Ansager Hotel fremstå som et moderne indbydende hotel.

Interesseret?

Yderligere oplysninger om forpagtningsaftalen kan ses her:  Forpagtningsaftale 

Forespørgsler kan ske til bestyrelsen, som vil behandle alle interesserede fortroligt.

Ansøgning sendes til peterfog@veti.dk

Med venlig hilsen

Peter Fog
Ansager Hotel ApS
2061 8355

vist 435 gange