tirsdag 29 okt 2019 - Ansager
Håndbold: Vejle HK - SIF Ansager 25-23
Håndbold 2. division damer spiller en god kamp men taber på udebane i Vejle

Med afbud fra vores normale 1. keeper samt højre back Kelsi Svane og sygdomsramte Angelica Jørgensen på stregen, var det aftalt, at der skulle rykkes sammen i bussen. Lad det være sagt med det samme, det var ikke nemt at se på banen, at vi manglede 3 spillere her. De tilbageværende spillede noget af den bedste håndbold, holdet har præsteret i år.

Med gode løft og aftaler i forsvaret gav det spillerne muligheder til kontra spil og efterfølgende mål i den anden ende. Havde det ikke været fordi, vi desværre ikke rammer dagen på keeperpositionen, var kampen endt med point. Vi i træner-teamet bærer en del af skylden, idet vi indtil nu i sæsonen kun har brugt vores første valg, og som følge heraf giver det nerver til vores andet valg. Samtidig er hun så uheldig at få et skud i hovedet, som efterfølgende har givet hjernerystelse.

1. halvleg

Med en ny spilformation tager det altid tid inden holdet føler sig tryg, og det fortæller halvlegsstillingen meget godt, bagud 13-10.

Vi havde til dagens kamp valgt at bruge Sarah på højre back, idet vi kun havde én venstre hånd til rådighed, og man må sige efterhånden som kampen skred frem, blev den konstellation kun bedre. Sarah befandt sig rigtig godt på den position. Det gav mulighed for et andet spil på udvendig side af deres 2er forsvar. Samtidig med begynder Kamilla at føle sig mere og mere hjemme på venstre back siden.

2. halvleg

Der blev kæmpet bravt i begge ender. Som vi talte om efter kampen, var de få udskiftningsmuligheder med til at give spillerne mere ro til at finde spillet og hinanden. Specielt i 2. halvleg, hvor spillerne begyndte at finde løbebanerne, kom vi til gode scorings muligheder.

Generelt

Alle kæmpede godt for kampen, men særlig to gjorte sig bemærket:

Specielt Sarah spillede nok til dato sin bedste kamp og stof til eftertanke på en helt anden plads, højre back en stor del af tiden. Hun og Mathilde fordelte her pladsen godt med mål fra begge positioner. Ikke at det alene er målene der tæller, men Sarah blev kampens topscore med 7 mål.

Den anden, jeg vil nævne, er Rikke igen igen, hun slog med sit enorme energi modstandernes spil i stykker på forsvarssiden og bidrog med 5 mål til et betydelig bedre målscore end i de 2 forgangne kampe. Havde det ikke været for to tidlige udvisninger, havde hun formegentlig bedraget med endnu mere i 2. halvleg.

Vi tager nederlaget i stiv arm. Følelsen af at vi ligeså godt kunne have stået som vinder, var der. Marginalerne var bare ikke på vores side, men på mange punkter havde kampen nye opløftende elementer, som vi kan gøre brug af for fremtiden.