søndag 20 okt 2019 - Tistrup
Knud Romer taler om sin far og demens
Knud Romer er kendt for romanerne "Den der blinker er bange for døden" og "Kort over Paradis", der har været undervejs i 12 år og udkom i 2018
Knud Romer er kendt for romanerne "Den der blinker er bange for døden" og "Kort over Paradis", der har været undervejs i 12 år og udkom i 2018 Foto: PR
Foredrag og debat i Janusbygningen med den kendte forfatter, radiovært og samfundsdebattør med stærke meninger

Knud Romer besøger Tistrup for at tale om demens, om hvordan det er at være pårørende, hvordan det er at have sygdommen tæt på og om, hvordan vi tager os af vores ældre, når de bliver syge. Hans egen far blev ramt af demens, og til sidst måtte han kapitulere, sende bud efter visitation og faren kom på plejehjem.

I filmen “Et blad falder til himlen” viser Knud Romer han og farens sidste samtaler, rydningen af barndomshjemmet og den endegyldige afsked med sin far. Med afsæt i filmen fortæller Knud Romer om sine personlige oplevelser med sin fars demenssygdom og åbner for en debat med aftenens deltagere.

Janusbygningen i Tistrup lægger hus til foredrag og debat, der er arrangeret af Varde Bibliotek. I pausen kan du købe kaffe og kage.

Alle er velkomne mandag den 28.10 kl. 16, og der kan reserveres billetter på vardebib.dk/arrangementer eller via glemmerdu.dk

Pressemeddelelse

Fakta

Arrangementet er en del af projektet “glemmer du?”, som er et samarbejde mellem Varde Kommunes Ældreområde, Center for Sundhedsfremme, Showroom for Velfærdsteknologi og Varde Bibliotek.

Projektet har fokus på kultur, erindring og demens, og til projektet er knyttet hjemmesiden glemmerdu.dk – her kan du blandt andet finde flere arrangementer, aktivitetskasser og litteraturanbefalinger til demensramte og deres familier.

vist 537 gange