torsdag 17 okt 2019 - Ansager
Er din virksomhed klar til nye udfordringer?
Verden forandrer sig, nye virksomheder starter op, og nye produkter formes, når kundernes efterspørgsel ændrer sig.

Erhvervslivet er udfordret i de små bysamfund, som igen er udfordret af fraflytning, når folk flytter efter arbejdspladserne. Vi har brug for at ændre trenden, og mange har gennem årene arbejdet for at gøre hele Skovlund-Ansager området attraktivt at flytte til - og blive boende i. Nye borgere fra andre egne af landet har andre ønsker til livet, og i det hele taget ændres krav til produktkvalitet, miljøbevidsthed, service.

Martha Voss har udarbejdet et koncept, som hjælper virksomhedsejere med at udvikle forretningen ved hjælp af netværk, sparring og workshops. Visionen er at flere virksomheder arbejder sammen om at løfte erhvervslivet i hele Skovlund-Ansager området, til gavn for såvel erhvervsliv som arbejdspladser og bosætning.

Netværk er en god ting

Du mødes med andre og udveksler erfaringer. Det er rigtigt godt, og det er mange gode til her i området. Og når du begynder at arbejde målbevidst med din virksomheds strategi, dine produkter, dine kunder – så begynder der at ske ting og sager. Det er målet med Marthas koncept, at hele postnummer 6823 kommer til at boble af gode ideer og bæredygtige virksomheder. Derfor har hun iværksat en kampagne for projektet og inviterer virksomhedsledere fra lokalområdet til et informationsmøde den 4. november kl. 17-19 i Vingården, Torvet 1 i Ansager.

På mødet vil Martha fortælle om sit koncept, som hun kalder Erhvervsdesign, og hvilken værdi det kan have for din virksomhed. Desuden kan du høre to andre virksomhedsejere fortælle om, hvad de har opnået ved at arbejde med Erhvervsdesign under Marthas vejledning.

Der er begrænsede pladser på mødet, som også byder på en let anretning. Martha fortæller at hun har inviteret en blandet skare af små og mellemstore virksomheder ud fra CVR-registret i 6823, men fravalgte de virksomheder, som i registret har frabedt sig reklamer. Der kan så være nogle af jer derude, som gerne vil med til mødet, men ikke har fået en invitation. Den kan du få ved at ringe til Martha på tlf. 21 28 66 38 eller skrive til martha.voss@nenuc.dk.

Pressemeddelelse, Martha Voss

vist 419 gange