tirsdag 15 okt 2019 - Ansager
Bent Haahr har overladt nøglerne til Jimmi Larsen
Jimmi Larsen overtager i dag den 15. oktober 2019 nøglerne til Skovlund-Ansager hallen fra Bent Haahr
I dag tirsdag den 15. oktober 2019 har Skovlund-Ansager Hallen officielt fået sin nye halbestyrer

Jimmi Larsen har siden sin ansættelse den 1. september fået stor indsigt i arbejdet som halbestyrer, og som planlagt stopper Bent Haahr i jobbet i dag den 15. oktober 2019.

Bent Haahr forsvinder dog ikke helt fra hallen, men fortsætter som forpagter af hallens cafeteria indtil den 31. december 2019. Samtidigt kan Jimmi Larsen trække på hans hjælp indtil vor nye halassistent tiltræder den 2. december 2019.

Skovlund-Ansager Hallen har ansat Bente Hansen, Skjern, som halassistent. Hun har køkken- og cafeteriaerfaring og er vant til at arbejde i halregi. Med denne ansættelse håber bestyrelsen at Jimmi & Bente kan holde gang i og forhåbentligt udbygge aktiviteterne i hallens cafeteria. Vi skulle også gerne fremover være en af de få haller med bemandet cafeteria ikke mindst på de store stævnedage.

Det vil fortsat være muligt at leje Minihallen til private fester, og maden kan selvfølgelig fortsat bestilles hos hallens forpagter, hvis det er det man ønsker.

Jimmi & Bente vil fremover også bage kager. Den linje, Bent Haahr har oparbejdet i hallens cafeteria, vil således blive bibeholdt. Fra 1. januar 2020 vil man også kunne lave aftaler omkring børnefødselsdage i hallen.

Kontakt Jimmi Larsen på tlf. 7529 7604 eller 2016 7604 eller på hallens e-mail: info@sa-hallen.dk for mere information om mulighederne i forbindelse med fester i minihallen, børnefødselsdage samt bagværk m.m.

Hallens bestyrelsen opfordrer alle brugere af hallen til at tage rigtig god imod vores nye forpagter Jimmi Larsen og vores nye halassistent Bente Hansen. Har man noget på hjerte, så tøv ikke, - ta` en snak med dem og vær med til at overgangen bliver så gnidningsløst som muligt…!

Leif Jørgensen, formand for Skovlund-Ansager Hallen

Husk

Skovlund-Ansager Hallen afholder en afskedsreception for Bent Haahr fredag d. 3. januar 2020 fra kl. 15-18 her i hallen. så hvis man deltage for at sige farvel og tak til Bent og hans famile, som har bragt så meget til hallen, så alle er velkomne d. 3. jan. 2020 i hallen. Vi håber så mange som muligt vil deltage.

Der bliver sendt INFO ud via Facebook og hallens hjemmeside, ansager.info og skovlund.dk. når vi kommer lidt tættere på datoen.

vist 847 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

september
marts