mandag 30 sep 2019 - Skovlund-Ansager
Byder 6823 på kunst?
Ostekarret står på den gamle mejerigrund midt i Skovlund by. Et ostekar i granit, hvor motiver fra egn og mejeridrift i sagn og myter, om fortid og nutid, dagligt virke og tidens gang mesterligt og tydeligt er mejslet i den bornholmske granit. Kunstner: Laila Westergaard, København.
Ostekarret står på den gamle mejerigrund midt i Skovlund by. Et ostekar i granit, hvor motiver fra egn og mejeridrift i sagn og myter, om fortid og nutid, dagligt virke og tidens gang mesterligt og tydeligt er mejslet i den bornholmske granit. Kunstner: Laila Westergaard, København. Foto: Niels Winther
Står der kunstværker/skulpturer i området, som skal med i Varde Kommunes fortegnelse

Kultur og Fritid i Varde Kommune vil lave en bedre formidling af de nuværende værker, så de bliver mere tilgængelig for borgere og turister. Der er endnu ikke fastlagt én specifik form for formidling. Skal det være foldere, en hjemmeside eller noget helt tredje. Måske har du input?

Har du oplysninger om kunstværker i 6823? - herunder kunstværkets titel, kunstnerens navn, opstillingsår, opstillingssted, materiale, hvem værket er skænket af og hvem der ejer skulpturen. Vend endelig tilbage med hvad I ved, og så vil Kultur og Fritid undersøge det resterende.

Derudover er der også meget interesse for, at høre nogle sjove, interessante, mærkværdige eller bare nogle gode baggrundshistorier omkring kunstværkerne. Kender du sådan en, eller kender en der kender sådan en historie, må I meget gerne skrive til Kitty i Udviklingsrådet på kitty@gulddalslund.dk eller i kommentarboksen, inden den 5. oktober 2019. Kultur og Fritid kunne også være interesseret I, at få indsamlet historier gennem en fysisk samtale. En personligt fortalt historie kan bedre bringe skulpturerne til live.

Vi håber I vil hjælpe med at forbedre vores formidling af kunsten i 6823, og hvis I har nogle spørgsmål, så vend endelig tilbage.

Kitty - Skovlund/Ansager Udviklingsråd.

vist 317 gange