mandag 23 sep 2019 - Ansager
Oktoberdage i Musikbyen Ansager
Wildwood Jack er en engelsk duo bestående af Jayne Freeman og Adam Piggott, der spiller på guitar og ukulele. Musikken er inspireret af country og af Paul Simon og Leonard Cohen.
Wildwood Jack er en engelsk duo bestående af Jayne Freeman og Adam Piggott, der spiller på guitar og ukulele. Musikken er inspireret af country og af Paul Simon og Leonard Cohen. Foto: PR
Efter en veloverstået Mariefestival er der nu gjort klar til nye musikalske landvindinger i Ansager

Musik Galleriet, Mariehaven, Ansager Musikhotel og Vingaarden søsætter et nyt projekt kaldet "Oktoberdage". Helge Engelbrecht forklarer:

- Ansager er fantastisk på alle måder og ikke mindst i forhold til musikken, som jeg føler alle tager del i her i byen. Vores festival er ganske unik og der er plads til meget mere. Oktoberdage byder bl.a. på den engelske folkemusikduo Wildwood Jack, der spiller fantastiske folkesange på Vingaarden, Ansager Musikhotel og i Maries Telt i Mariehaven.

- I Musik Galleriet fortsætter vi rækken af koncerter med Neighbours ”I det akustiske hjørne” og i Maries Telt lukker vi Mariehaven for denne sæson med en søndagskoncert, hvor Wildwood Jack, Naboerne og Ansager Ny Drengekor under ledelse af Karina Holgersen er på scenen.

- Alt sammen kan kombineres med mad og drikke på Ansager Musikhotel og Vingaarden.

Læs mere på plakaten: Oktoberdage

vist 569 gange