onsdag 11 sep 2019 - Ølgod
Flot start på nyt Lions clubår 2019-20
Fra venstre: 
Præsident 2019-20 Hans Peder Høeberg, Peder Nissen, Kenneth Hansen, Peder Poulsen og Jens Hedager fra medlemsudvalget.
Fra venstre: Præsident 2019-20 Hans Peder Høeberg, Peder Nissen, Kenneth Hansen, Peder Poulsen og Jens Hedager fra medlemsudvalget. Foto: PR
Friluftsspil, skulpturer og ungdomsudveksling med Australien og Taiwan har været på dagsordenen

Clubåret 2019-20 i Lions Ølgod er kommet flot fra start. Det begyndte med en invitation til områdets pensionister til Drabanternes friluftsspil i skoven ved Ølgod. Det blev en herlig aften med flot skuespil og tørvejr hele aften.

Årets første clubmøde i august, hvor ægtefæller også er inviteret med, indbefattede en guidet skulpturrundvisning i Ølgod. Samt smørrebrød og Bryghus øl.

Clubmødet i september stod i ungdomsudvekslingens tegn. Clubbens udsendte Anna Nim fra Tistrup fortalte levende om sine 4 uger i Australien. Og vores værtsfamilier, Susanne og Ole Nim, Tistrup – Kitty og Ola Gamkin, Skovlund, berettede om en uges oplevelser med en ung pige fra Taiwan. Det havde været en spændende oplevelse for alle parter.

Sidst, men ikke mindst så kunne vi denne aften byde velkommen 3 nye medlemmer i Lions Ølgod. Peder Poulsen, Kenneth Hansen og Peder Nissen har alle sagt ”Ja tak” til at deltage i aktiviteterne i Lions Ølgod. Det er et udtryk for en positiv udvikling, som clubben har været inde i gennem det sidste års tid.

Kr. Støjberg, på vegne af Lions Ølgod

vist 207 gange