søndag 18 aug 2019 - Ansager
Nyt fra håndboldbredden Sif/Ansager
Der spilles med en speciel Five-a-side Håndbold til det nye tiltag i klubben
Der spilles med en speciel Five-a-side Håndbold til det nye tiltag i klubben Foto: DGI Copyright
Så er sæsonen så småt i gang igen og vi åbner endnu engang dørene for alle de håndbold­glade børn og voksne i Skovlund/Ansager.

Alle senior hold startede op i den forgangne uge og det var skønt at se så mange til træning damer som herrer.

Endnu et damesenior hold

Indenfor seniorrækkerne ønsker vi i år at udbygge vores tilbud med endnu et damesenior hold. Dette hold bliver meldt til i serie 2 eller serie 3 alt efter pigernes ønsker. Der trænes sammen med den nuværende serie 1 hold hver tirsdag fra kl.17.45-19.00. Formålet med dette hold er at få skabt plads til dem der gerne vil spille håndbold, men måske ikke lige har ambitioner om at spille serie 1.

Så sidder du derhjemme og tænker: "Fedt! Det er lige mig", så tag naboen under armen kig op i hallen på tirsdag.

Ikke et U19 hold, og dog ..

Da vi desværre ikke kan tilbyde et U19 hold, vil holdets træner Mathias Emborg gerne invitere alle U19 spillere til åben træning med serie 1 med håbet om, at I kunne tænke jer at spille med damerne i stedet. Det er nogle søde og rare damer, vi har i klubben, så hold jer ikke tilbage. De ville elske at få jer unge med på holdet. Så kig op i hallen på tirsdag kl.17.45, hvor Mathias står klar til at tage imod jer.

Five-a-side Håndbold

Endnu et nyt tiltag i klubben er Five-a-side Håndbold. Her spiller man på en lidt mindre bane, 5 på hvert hold og med en blød bold.

Det er ikke tilladt at tackle, skubbe eller andet. Nogle af jer prøvede måske kræfter med Five-a-side til Håndboldens dag i januar. Der var mange gode og positive tilbagemeldinger fra den dag og det har inspireret os til at starte et hold op.

Vi spiller Five-a-side i hallen hver anden lørdag om formiddagen og bliver man helt bidt af gal håndbold, så er det også muligt at melde et hold til div. stævner.

Til Five-a-side kan alle være med uanset om du er pensioneret topspiller eller helt ny på en hånboldbane. Målgruppen er her 40+ og vi starter op i slutningen af september.

Følg med på ansager.info eller på vores hjemmeside www.ansagerif.dk for nærmere information.

Børnehold opstart

Alle vores skønne børnehold starter op tirsdag d. 27. august kl.16.30.

Vi ser frem til en spændende sæson og håber på at se rigtig mange nye og gamle ansigter i hallen.

Med Venlig hilsen, Håndboldudvalget Bredden

Læs mere her: Five-a-side Håndbold

vist 427 gange