tirsdag 9 jul 2019 - Ansager
Årsbrev fra Ansager FDF
9 måneder er allerede gået på vores sommerlejr. Nu er der kun 3 måneder tilbage.. Øv!

Vi startede lejren i februar måned. Vi slog katten af tønden, da vi ankom til lejrens fastelavnsdag. En kattekonge og -dronning blev kåret. Søndag fejrede vi påsken, hvor vi afholdte 10 kamp. Det blev leget, leet og kæmpet på livet løs.

I går mandag fejrede vi Sankt hans med hekseløb om formiddagen, holdte Beach party om eftermiddagen og sluttede det hele af med stort Sankt hans bål, hvor hele tre hekse blev sendt afsted. Vi sluttede aftenen af med snobrød og skumfiduser over bålets gløder.

I dag fejrer vi halloween og er derfor kommet til oktober måned i kalenderåret. Formiddagen starter med både stunt og kiste fremstilling. Man kan også få lavet et sår, eller se om man kan spille musik på pølser. I eftermiddag skal de store lave en gyserfilm, mens de små skal på et rasle løb.

I morgen rammer vi december måned og julen, inden det hele sluttes af med et brag af en fest på torsdag med nytårsaften.

I kan se alle billeder og små videoer på vores hjemmeside: www.fdf.dk/ansager og I kan følge med på vores Instagram: ansager_fdf. Her kan I også sende en hilsen til os. Både børn og voksne elsker at få en lille hilsen med på vejen, så send endelig en afsted.

Mange uhyggelige halloween hilsner fra Ansager FDF.

vist 461 gange