onsdag 3 jul 2019 - Ansager
Den Jyske Sparekasse giver 25.000 kr. til Ansager Søpark
- Og uddeler samtidig støtte til yderligere 10 foreninger i Ansager

I efteråret lovede Den Jyske Sparekasse at opsætte en pengeautomat i Ansager, hvis 100 husstande valgte at blive kunder i sparekassen. I første omgang var målet inden nytår, og det blev senere forlænget til 1. april. Gennem de seneste otte måneder har Den Jyske Sparekasse fået mange nye kunder, som er glade for de fleksible økonomiske løsninger, som sparekassen kan tilbyde. Desværre blev målsætningen om de 100 husstande ikke nået.

Den Jyske Sparekasse fastholder naturligvis det lokale engagement i Ansager og har derfor også valgt at støtte Ansager Søpark projektet med 25.000 kr. ”Ansager Søpark er et super godt projekt, som jeg er sikker på, kommer til at betyde rigtig meget for byen. Vi vil gerne være med til at støtte udviklingen i de lokalsamfund, hvor vores kunder bor. Det var årsagen til vores tiltag med pengeautomaten og grunden til, at vi nu har valgt at støtte dette projekt”, fortæller Claus Rasmussen, som er filialchef i Ølgod.

Udover gode økonomiske løsninger kvitterede sparekassen også med 500 kr. til en valgfri forening for hver ny kunde. Det nyder 10 foreninger i Ansager godt af i disse dage, hvor pengene uddeles. De heldige modtagere er blandt andre FDF Spejderne, RIKA, Ansager børneklub, MTB Klubben og Ansager IF.

Da pengeautomaten desværre ikke blev en realitet, vil Den Jyske Sparekasse resten af året give 1.000 kr. til en valgfri forening for hver ny familie. Alle er velkomne til at kontakte filialen i Ølgod eller kigge forbi og helt uforpligtende høre mere om, hvad sparekassen kan tilbyde.

Pressemeddelelse, Den Jyske Sparekasse

vist 478 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

marts