søndag 16 jun 2019 - Ansager
Ansager Musikhotel og Vingaarden
Vingården på Torvet i Ansager
Vingården på Torvet i Ansager Foto: Karsten Madsen
Hotellet introducerer nyt spisekort med spændende smagsoplevelser og udviddede åbningstider begge steder

Kære Ansager-borgere og øvrige interesserede.

Langsomt men sikkert er vi ved at være på plads med såvel Ansager Musikhotel som Vingaarden. Vi overtog som bekendt driften af hotellet 1. januar og har selvfølgelig haft brug for at finde vores ben undervejs. Det har været spændende og lærerige måneder og vi er bestemt ved godt mod.

Vi har nok at se til hver eneste dag med overnattende gæster på hotellet og i hyttebyen. Mie Engelbrecht Lund er vores daglige leder og sørger for bemandingen begge steder, som nu har åbent hver uge fra onsdag til og med søndag. Tanken er at vi 1. august har åbent alle ugens dage.

Senest har vi introduceret vores nye spisekort på hotellet, som byder på smagsoplevelser, som ikke findes magen til på disse kanter. Vi har rigtig mange henvendelser om mad ud af huset og også vore selskabsmenuer er i høj kurs.

I Vingaarden serverer vi Tapas og diverse vine bl.a. fra Domaine de Marie i Frankrig og naturligvis kaffe i gode varianter. Endelig er musikken jo fortsat omdrejningspunktet for alle vore forretninger.

På torsdag har vi Lille Marie i Mariehaven med 1250 herlige gæster til vores HandicapFestival. Her lader vi festen fortsætte ved aftenstid på Ansager Musikhotel og Vingaarden med countrybandet Raggedy Anns, som også er på plakaten fredag.

Alle er velkomne.

Med venlig hilsen, Helge Engelbrecht

vist 943 gange