torsdag 13 jun 2019 - Ansager
Søges: Sparringspartner til pilotprojekt
Projekt "Frisk Pust," hvor unge og ældre mødes, starter i Ansager efter sommerferien og støttes af Varde Kommune.

Cilla Hansen fik ideen til projekt "frisk pust", som omhandler en café for unge og ældre. Ideen blev fremlagt på et stort borgermøde VoresStemmer i foråret, og Varde Kommune fandt iniativet så godt, at de valgte at støtte det. Hendes projektpartner er desværre i mellemtiden hoppet fra, og nu står hun alene med projektet og mangler en at samarbejde med.

Hun søger derfor en frivillig som sparringspartner og hjælper.

- Du skal være en del af caféen, som foregår hver onsdag fra kl. 17.30-20.30. Du skal være med til jobsamtaler for de unge inden ansættelse, opfølgning af de unge samt de ældre. Til slut skal du være med til slutevaluering med en rapport samt mulig fremlæggelse for byrådet i Varde, forklarer Cilla Hansen.

- Projektets varighed er 6 måneder. Vi opstarter jobsamtaler i slutningen af juli og håber på opstart af projektet i slut august/ start september.

Kontakt Cilla Hansen på mail: cilla_hansen@hotmail.com eller send sms til 53781090 - svarfrist den 23. juni 2019.

Karsten Madsen

Fakta

Mange ældre føler sig ensomme, og mænd på over 80 år er den gruppe, hvor flest begår selvmord. De unge kan give et frisk pust til nogle, der tænker: "Hvad skal der egentlig ske med mit liv?", "Jeg kan ikke så meget mere."

At Ansager er valgt til at afprøve projektet, skyldes at byen er stor nok til at have eget plejecenter, men samtidig så lille, at der er et stærkt lokalsamfund til at bakke op om projektet.

Læs mere om projekt: "Frisk Pust"

vist 482 gange