fredag 7 jun 2019 - Grindsted
Karl William afløser Hugo Helmig
Musik i Gryden har nu fundet afløseren for Hugo Helmig til Musik i Gryden 2019. Det bliver Karl William (billedet) som kommer til Musik i Gryden den 3. august.
Musik i Gryden har nu fundet afløseren for Hugo Helmig til Musik i Gryden 2019. Det bliver Karl William (billedet) som kommer til Musik i Gryden den 3. august. Foto: PR
Det bliver populære Karl William, der afløser Hugo Helmig til årets Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august

Koncertudvalget bag Musik i Gryden på Grindsted stadion måtte starte forfra, da Hugo Helmig måtte melde afbud til koncerten i starten af maj måned. Jagten på en kompetent afløser på det tidspunkt var ikke nem, men nu er navnet i hus, og meget passende er det seneste hit fra det nye navn på scenen i Grindsted netop ”Forfra”.

Manden bag det hit er Karl William, der i august 2017 med sine 22 år var det yngste navn nogensinde i at deltage i Toppen af Poppen på TV2, og programmet har gjort ham kendt bredt i Danmark, men musisk var han allerede braget igennem i 2016, hvor han vandt P3 Prisen blandt andet for hittene ”Blind igen” og ”Alt er fint”.

Med Karl William på programmet til den 16. udgave af Musik i Gryden lørdag 3. august 2019 er programmet komplet.

Der er som sædvanlig plads til 4.500 publikummer til koncerten, og billetsalget har rundet de 3.000, hvilket er lidt under tallet fra de øvrige år.

- Vi kunne selvfølgelig godt ønske, at der var udsolgt hurtigt, men sidste år kom salget også sent i gang, så det håber vi sker igen. Vi er sikre på, at vi med Karl William har fundet et spændende navn til sammen med de øvrige fem navne at gøre Musik i Gryden til en god musikoplevelse for 16. år i træk, siger Kurt Holm fra koncertudvalget.

De øvrige bands på scenen lørdag den 3. august er Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Jacob Dinesen, Sko/Torp og Poul Krebs.

Billetterne koster 575 kroner + gebyr og kan købes via Musik i Grydens hjemmeside www.musikigryden.dk eller i Kvickly Grindsted.

Pressemeddelelse

Fakta om Musik i Gryden (www.musikigryden.dk)

En dags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg på 8 mand står bag arrangementet på Grindsted stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret. Mange af dem har været med i alle år.

Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort rigtig meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter. I 2018 var der Musik i Gryden for 15. år i træk med godt 3.800 gæster.

vist 272 gange