fredag 10 maj 2019 - Ansager
Guldkonfirmation 1969 - 2019
Første række fra venstre: Edna Nielsen (Jensen), Dorte Kaa Christiansen
Anden række fra venstre: Johannes H. Sørensen, Bjarne D. Madsen, Birthe Pedersen, Lisbeth Sørensen, Bente Jørgensen (Nielsen), Birthe R. Østergaard, Grethe Nielsen (Larsen), Else Lund Bennetsen 
Tredje række fra venstre: Kristian Pallesen, Torben Hestehave, Bo Rahbek, Finn Grundahl, Svend Ole Olesen, Bøje Østergaard, Karsten Jakobsen
Første række fra venstre: Edna Nielsen (Jensen), Dorte Kaa Christiansen Anden række fra venstre: Johannes H. Sørensen, Bjarne D. Madsen, Birthe Pedersen, Lisbeth Sørensen, Bente Jørgensen (Nielsen), Birthe R. Østergaard, Grethe Nielsen (Larsen), Else Lund Bennetsen Tredje række fra venstre: Kristian Pallesen, Torben Hestehave, Bo Rahbek, Finn Grundahl, Svend Ole Olesen, Bøje Østergaard, Karsten Jakobsen Foto: Karsten Madsen
Lørdag den 27. april 2019 mødtes 18 af konfirmanderne, der blev konfirmeret den 27. april 1969, sammen med to af vores lærere fra dengang.

Vi startede med en rundvisning på vores gamle skole. Her var det næsten sidste udkald til at se klasselokalerne, hvor vi startede i 1. klasse, inden hele den bygning bliver revet ned. Der er sket rigtig meget på skolen, siden vi gik der, både mht. klasselokaler og undervisningsmidler/-materialer m.m.

Derefter gik turen til kirken, hvor Karsten Madsen fotograferede os i samme opstilling som for 50 år siden, dog med ”huller” ind imellem for dem, som havde meldt afbud, og for de fire, som desværre ikke længere er iblandt os.

I samlet trop fortsatte alle til Lokalhistorisk Arkiv på den Gamle Station, hvor vi blev helt nostalgiske over at se gamle billeder og film fra dengang, vi var børn/unge i Ansager. Vi så dog også helt nye billeder af dén udvikling, der er sket i byen siden, bl.a. ved stemmeværket, møllen og det seneste med Ansager Søpark.

Veteranbussen fra Ansager Turist afhentede os på stationen og kørte os til Stemmeværkspladsen. En hyggelig køre tur, der også vakte minder om dengang, vi i 3. og 4. klasse blev transporteret i bus til Kærbæk Skole, fordi der ikke var plads til os i Ansager. Vejret var i den grad med os hele dagen, så det blev til et super hyggeligt ophold ude på Stemmeværkspladsen med besigtigelse af bålhytte, sheltere, udstilling, den nye toiletbygning, slentreture i området langs åen og selvfølgelige en masse snak på kryds og tværs om gamle minder og hyggeligt samvær, mens vi nød solskinnet og freden derude i fulde drag.

Dagen sluttede med middag på Ansager Musikhotel, hvor snakken og det hyggelige samvær fortsatte til langt ud på aftenen. Alt i alt en rigtig hyggelig dag.

Arrangørerne, Bøje, Birthe Ø., Finn, Lisbeth og Birthe P.

Det oprindelige: Konfirmationsbillede fra 1969

vist 1495 gange