fredag 3 maj 2019 - Ansager
25 nye attraktive boliger på vej i Ansager
Almene boliger på 89 kvm, 95 kvm og 104 kvm op til Ansager Søpark, vil stå klar til indflytning i 2020
Almene boliger på 89 kvm, 95 kvm og 104 kvm op til Ansager Søpark, vil stå klar til indflytning i 2020 Foto: Alfabo
I løbet af 2019 påbegynder ALFABO opførelsen af 25 moderne almene boliger i Ansager

Boligerne ligger på Hejrevej ned mod Ansager Søpark i den østlige del af Ansager. Boligerne forventes klar til indflytning sidst i 2020.

Sammen med ALFABO løfter Ansager Byudvikling nu sløret for et spændende boligprojekt, som har været næsten 2 år undervejs. Byggeriet af ALFABO`s nye boligafdeling er i høj grad født af et højt engagement fra lokale ildsjæle i bosætningsudvalget under Ansager Byudvikling, som i foråret 2017 kontaktede ALFABO med ideen om byggeriet af 25 attraktive lejeboliger.

Dertil kommer et betydende medspil fra Varde Kommune samt en stor politisk velvilje og opbakning til projektet.

Fakta om boligerne og deres placering:

Boligerne udføres i 3 størrelser: 89 kvm, 95 kvm og 104 kvm, og henvender sig bredt til alle, både seniorer og familier. Alle boliger er 3 eller 4 rums lejeboliger, med 2-3 værelser, stue/køkken, bad og bryggers. Dertil kommer separat redskabsrum.

Boligerne er placeret i udkanten af Ansager by, mod øst. Ved at placere de højeste boliger mod nord og udnytte grundens naturlige hældning ned mod syd, opnås der fra alle boliger udsigt over Ansager Søpark. Med alle haver placeret mod sydvest, sikres optimalt antal solskinstimer på terrasser og i haverne.

Ansager Byudvikling

- Det nye boligområde får en særdeles grøn karakter, med udsigt til marker og ned til Ansager Søpark, og med et udvidet stisystem med tryg og tæt adgang til byens faciliteter, skolen, børnehaven mv. Boligområdet er en del af en større helhedsplan om at udbygge og gentænke de rekreative områder omkring Søparken, Ansager Å og Den Gamle Mølle, som skal være med til at give vækst i og omkring Ansager, siger Elise Saxild Kristensen, bosætningsudvalget, Ansager Byudvikling.

Alfabo

-Vi glæder os til at komme i gang i Ansager og til at vise, hvad ALFABO står for, og ikke mindst til at vise de mange kvaliteter, der er ved at bo alment i dag,” udtaler Bent Jacobsen, formand for ALFABO.

I ALFABO er din bolig ikke blot tag over hovedet. Det er dit hjem. Dit boligområde skal på samme måde være et sted, hvor du er glad for at bo. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe rum for dit/Jeres liv og plads til alle i afdelingen gennem udearealer, der inviterer til ophold, aktivitet og fællesskab.

Et enigt byråd

- Jeg er meget glad for at det er et enigt byråd der har sagt ja til boligprojektet. Et projekt som kun kan lade sig gøre fordi lokale ildsjæle har lagt et enormt arbejde i det, og sammen med boligforeningen har skabt grundlaget. Et projekt der kan lade sig gøre fordi vi sælger en grund, hvor pengene fra salget kan målrettes det nye byggeri. Jeg tror på det er et stort skridt til yderligere bosætning i området, og en flot opfølgning på den langsigtede plan der arbejdes med i Ansager!, siger Borgmester Erik Buhl

Pressemeddelelse

vist 2576 gange