onsdag 24 apr 2019 - Ansager
Yogaspiren: Yoga mod Stress uddannelse
Anne Goncalves  er yogalærer og stresscoach
Anne Goncalves er yogalærer og stresscoach Foto: PR
Yoga mod stress uddannelsen tilbyder en holistisk tilgang til stress og udbydes nu for første gang i Jylland, med start fra november 2019.

Stress er noget de fleste i det moderne vestlige samfund enten har oplevet på egen krop eller har set venner, familie eller kolleger døje med. Hvad mange ikke ved er at vi reagerer forskelligt på stress og derfor er der heller ikke én behandling, der virker for alle.

Med udgangspunkt i ayurveda, verdens ældste holistiske helbredelsessystem og ofte kaldet yogaens ’søster’, får du på uddannelsen viden om de 3 stresstyper – hvordan vi reagerer forskelligt på stress og hvorfor det er vigtigt med forskellige redskaber og tilgange i behandlingen af stress.

Uddannelsen giver dig også grundig viden om stresssymptomer, og hvad sker der i kroppen og hjernen, når vi stresser. Og du lærer en blanding af hatha, yin og restorativ yoga, så du kan sammensætte yogaøvelser efter stresstyperne, samt Yoga nidra afspænding.

Denne uddannelse er for dig, der ønsker at hjælpe andre med de bedste værktøjer fra yogaens verden. Det er for dig der fx er fysioterapeut, kiropraktor, stresscoach eller psykoterapeut og arbejder med stressramte, og det er for dig, der allerede er uddannet yogalærer og ønsker at specialisere dig i yoga mod stress.

3 moduler

Uddannelsen består af tre moduler, hvor vi mødes en weekend fra fre-søn, og udover det et online forum, hvor du har evig adgang til inspirationsvideoer, artikler mm. I alt ca. 100 timer.

Den finder sted hos Yogaspiren, Ansager og starter d. 1. november 2019.

- Jeg drømmer om at flere forskellige faggrupper i vores område vil vise interesse indenfor dette område og se det som et rigtig godt supplement i behandlingen og forebyggelsen mod stress.

Bettina - Yogaspiren

Din underviser:

Anne Goncalves er yogalærer og stresscoach og forfatter til bogen Yoga mod stress, som udkom i 2016. Efter en periode med kronisk stress valgte hun at videreuddanne sig inden for yoga, mindfulness og stresshåndtering og giver i dag sin viden videre i form af uddannelser og workshops.

Læs mere om uddannelsen her: https://annegoncalves.com/yoga-mod-stress-uddannelse

vist 444 gange