torsdag 18 apr 2019 - Ansager
Møde på tværs til gensidig glæde
Besøg på RIKA
Besøg på RIKA Foto: Privat
Rideklubben Ansager (RIKA) havde onsdag formiddags besøg af friske borgere og personale fra Ansager Plejecenter.

Besøget er en aflægger fra Skovlund-Ansager Udviklingsråds foreningsmøde i februar, hvor foreninger, institutioner og erhvervsliv blev mindet om, at vi er et fællesskab i Skovlund og Ansager, med fælles berøringsflade og fælles værdier.

Vi blev alle opfordret til at skabe forbindelser på tværs, og denne opfordring blev bl.a fanget i gruppen hvor både RIKA og Ansager plejecenter var repræsenterede.

Minibussen ankommer

Flaget var hejst til tops på Kvie Søvej hvor RIKA bor, da minibussen Skovager rullede ind på besøg.

Besøget startede i stalden, hvor der blev givet en kort gennemgang af RIKAs rejse gennem de sidste 2 år. Det viste sig at en af medskaberne til rideskolen i Ansager for ca. 27 år siden, var gæst idag. Han kunne tydeligt huske, hvordan der også dengang blev bygget og skabt.

Derefter gik vi alle ud og så et par af RIKAs ryttere ride og træne, og synet imponerede gæsterne, der ligefrem bifaldt med Bravo tilråb.

Nu skulle vi hilse på flere af de 4-benede, og der var både nogen der var meget forsigtige med at komme for tæt på, men også en enkelt der glad brød ud i sang for den søde pony han hilste på.

Et godt besøg blev afsluttet med kaffe og småkager, og mange søde ord fra gæsterne.

Vi glæder os til at få besøg en anden gang igen.

God påske, Rideklubben Ansager

Hvad er Udviklingsrådet?

Varde Kommune har et udviklingsråd for hver overbygningsskole.

Udviklingsrådene er bindeled mellem byråd og den enkelte borger. Udviklingsrådene skal blandt andet ved hjælp af dit engagement og dine ideer være en åben platform for idéudveksling, nærdemokrati, dialog og samhørighed.

Kontakt gerne udviklingsrådet med dine ideer for lokalområdet.

vist 476 gange