torsdag 28 mar 2019 - Ansager
Forstander til Kvie Sø Efterskole
Fra den 1. maj 2019 er Lars Holm ansat som forstander for den nye efterskole for unge med læringsvanskeligheder

- Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at vi har ansat Lars Holm som forstander på Kvie Sø Efterskole fra d. 1. maj, fortæller Peter Fog, formand for bestyrelsen for Kvie Sø Efterskole.

Kvie Sø Efterskole bliver en efterskole lige som andre efterskole - og så alligevel noget helt unikt. Skolen er for unge mennesker med forskelige former for læringsvanskeligheder lige fra Downs, autisme og hjerneskade samt andre udfordringer - en efterskole for udviklingshæmmede teenagere.

Lars Holm er i dag ansat som mellemleder på en folkeskole, der ligeledes har en afdeling for elever med autisme. Lars har under sine studier arbejdet med udviklingshæmmede. Efter uddannelse som lærer har Lars undervist på flere skoler, samt været ansat på Samsø Efterskole og Hald Ege Efterskole.

- Med sin baggrund har Lars præcis de kompetencer, som vi ønsker af vores forstander ved opstarten af Kvie Sø Efterskole, afslutter Peter Fog.

- Jeg glæder mig rigtig meget sammen med bestyrelsen til at starte på processen med at få sat den rette stab og løse de mange udfordringer frem til skolestart den 11. august. Vi ønsker at opbygge en skoleform hvor vi kan tilpasse den enkelte elevs behov både individuelt og i fællesskabet. For os er det vigtigt at vi kan alle noget - men kun i den rigtige ramme. Det er det vi vil arbejde efter at lykkes med, fortæller Lars.

Lars er gift med Louise, som sammen har Tobias. Louise er lærer og bliver ansat som underviser på efterskolen.

Pressemeddelelse fra Kvie Sø Efterskole

vist 1591 gange