mandag 25 mar 2019 - Ansager
SIF/Ansager IF - Ejstrup/Hærvejen 23-23
Med 23-23 mod Ejstrupholm/Hærvejen slutter SIF Ansager pigerne sæsonen godt af
Med 23-23 mod Ejstrupholm/Hærvejen slutter SIF Ansager pigerne sæsonen godt af Foto: Karsten Madsen
Med deling i sidste kamp over en af oprykningsfavoritterne, slutter SIF Ansager pigerne godt af, med aftryk af, at de vil mere.

Ser man lidt på point fordelingen, så er 9 af holdets point kommet i anden halvdel og ser man blot 3 kampe længere bagud, starter point høsten her.

Med 10-10 ved halvleg, var det tydelig en kamp med meget nerve. Ejstrup skulle helst vinde for at bevare chancen for direkte oprykning. Vi var flere gange foran med 2 i første, men hver gang de var på vej ned i sækken, var det desværre stolpe ud. Med 8 skud på træværket, var den del ikke med os på dagen. Vores offensive forsvar fungerede godt i første halvleg.

Det var heller ikke her samtalen var størst i halvlegen, det var mere de mange brændte chancer, for med 5-7 fri løber, 100 % chancer burde vi have dem i sækken for blot at skulle bruge 2. på at få sat en knude på. Vi var ligeledes meget obs. på at komme ud med tryk og ikke gå ned som vi tidligere har gjort i 2. halvleg.

Selv om vi kommer bagud fra starten af 2., var der noget forandret – en form for trods – de skulle ikke have lov til at løbe med vores kamp og tage begge point. Folk blev ved med at kæmpe og det fik de også gevinst af til slut, hvor Kamilla bliver spillet helt fri i vores venstre side og scorer til slutresultat 23-23.

Ikke flere kampe i denne sæson

Afslutningen betyder vi allerede er færdig for i år. I årene jeg har været træner i klubben, har vi for kun anden gang ikke skullet i enten opspil eller nedspil.

Pigerne har bevist, at de er flyvefærdig til 2. division og kan nu begynde at tænke længere. Når de har været 100 % klar på deres opgave har der ingen tvivl været om resultatet og det bliver spændende at følge fremover.

Holdet og jeg, vil gerne benytte lejligheden til at sige alle vores følger og tilskuer tusinde tak for jeres interesse og opbakning.

Kæmpe tak til håndboldafdelingen og Eliten. Tak til Bent for speake og din tilgang som halbestyrer. Tak til Lene og 2. holdet og held + lykke til jer i jeres oprykningsræs.

Tak til alle som har bidraget og ikke mindst tak til Jesper, Jytte, Peter, Hanne og Sanne. Uden jer ingen Elite.

Kampens målscore:

Mathilde Strebøl 8
Kelsi Svane 4
Kamilla Dahl 3
Karoline Holt, Rikke Dahl og Hanne Kristensen hver 2
Sarah Buhl og Camilla Tradsborg hver 1

Træner, Jens Ole Mathiesen

vist 425 gange