onsdag 13 mar 2019 - Ansager
Slik og rødvin til fredagshyggen
Hold et uforpligtende møde med Den Jyske Sparekasse inden den 29. marts - så giver sparekassen både slik og rødvin til familiens fredagshygge.

Fra kl. 8.30-17.00 hver torsdag til og med den 28. marts sidder to rådgivere fra Den Jyske Sparekasse klar i byens arkiv (overfor Dagli’Brugsen) til at fortælle om fordele og muligheder ved at blive kunde i Den Jyske Sparekasse.

Som de fleste sikkert har læst, så har sparekassen lovet at sætte en ny pengeautomat op i Ansager, hvis 100 husstande vælger at blive kunde i sparekassen. - Vi har allerede fået mange nye kunder, men der er stadig lidt vej endnu, før vi når målet, fortæller Jane Vedstesen, som er kunderådgiver i sparekassens filial i Ølgod.

Hendes kollega Alex Smidt Hansen forklarer: - Vi vil rigtig gerne fortælle indbyggerne i Ansager om, hvad vi kan tilbyde. Det er jo ikke kun pengeautomaten til byen, som de får ud af at blive kunde i Den Jyske Sparekasse. Vi har en bred palette af gode produkter og fleksible løsninger - og vi tror på, at vi kan gøre en økonomisk forskel for mange familier i Ansager. Derfor giver vi fredagsslik og rødvin til alle, som enten kommer forbi byens arkiv til en snak om torsdagen eller aftaler et uforpligtende møde inden den 29. marts, hvor vi kan fortælle mere om sparekassen. Og så vil vi gerne understrege, at vi jo klarer alt det praktiske, hvis man vælger at skifte pengeinstitut og blive kunde hos os.

Den Jyske Sparekasse støtter det lokale foreningsliv i Ansager

- I Den Jyske Sparekasse mener vi det, når vi siger, at vi er lokale. Vi engagerer os i Ansagers foreningsliv som sponsor og aktiv medspiller. Vi gør det, fordi vi brænder for det – men naturligvis også fordi vi gerne vil være synlige i lokalområdet. Vi støtter de lokale klubber økonomisk, og så håber vi, at Ansager også vil støtte os. Bliver du kunde i sparekassen, så kvitterer vi med 500 kr. til en lokal forening efter dit valg, slutter Jane Vedstesen.

Den Jyske Sparekasse

vist 341 gange