søndag 10 mar 2019 - Ansager Sognegård
Udflugt til Gram Slot
Gram Slot en novemberdag
Gram Slot en novemberdag Foto: Karsten Madsen
Sogneudflugt onsdag den 29. maj 2019

Afgang fra Ansager Sognegård kl. 9.00. Vi kører til Gram Slot. Undervejs får vi en kop kaffe og rundstykke.

Gram Slot er et af Sønderjyllands prægtigste bygningsmonumenter. Den statelige trefløjede bygning ligger med sin åbne slotsgård ud mod landevejen og byder velkommen til lokale såvel som turister.

Gram Slot er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1470. De tre fløje, der omkranser slotsgården er opført i hvert deres århundrede. Som slottet tager sig ud i dag, med sin varme rødbrune farve, det røde tag og de hvide gesimser, er det et meget dansk hus.

Vi vil på Slottet få en guidet rundvisning. Inden vi forsætter turen, spiser vi frokosten på Gram Slot. Vi kører herefter til Haderslev hvor vi vil aflægge Domkirken et besøg.

Haderslev Domkirke - Vor Frue Kirke

Domkirken er ikke et museum - den er ligesom alle andre kirker i levende brug. Men Domkirken er også en bygning med en spændende og begivenhedsrig historie.

Den rummer fin kirkekunst og inventar og derfor er den naturligvis en seværdighed international målestok. Alle er velkommen til at besøge kirken, både for at opleve et stille øjeblik til eftertanke og til at se de mange spændende ting, som Domkirken byder på.

Efter domkirkebesøget kører vi til Haderslev Dambåde, hvor vi skal på en 1,5 times sejlads på Haderslev Dam. Der vil være guide ombord på båden.

Forventet hjemkomst til Ansager kl. 18.00

Ansager Menighedsråd

Det praktiske

Pris: 300,- pr. person

Prisen dækker buskørsel, kaffe/rundstykke, entre i Gram, buffet på Gram Slot. Sejltur på Haderslev Dam og buskaffe.

Tilmelding efter først til mølle vi tror der bliver rift om pladserne dog senest 10/5 2019 til Lillian Sørensen 21767976 kvievej68@bbsyd.dk eller Vivian Gosch 30287309 vivian.gosch@hotmail.dk

vist 271 gange