søndag 10 mar 2019 - Skovlund-Ansager Hallen
Ansager: Gymnastikopvisning 2019
Fra opvisningen i hallen 2018
Fra opvisningen i hallen 2018 Foto: Karsten Madsen
AIF inviterer til gymnastikopvisning lørdag den 23. marts 2019 kl. 13.30 i Skovlund-Ansager Hallen

Lørdag den 23. marts 2019 afholder Ansager Idrætsforening gymnastikopvisning i Skovlund-Ansager Hallen, hvor gymnasterne vil være klar med et forrygende show.

Eftermiddagen vil byde på 8 lokale hold lige fra de yngste gymnaster på ”Tumletimen” til de ældste gymnaster på ”Motionsholdet”. De forskellige hold vil vise både flot rytmisk gymnastik, spring på AIR-track og trampolin.

Ansager skole deltager med hold på 50 elever

Igen i år har vi lavet et samarbejde med Ansager skole. Det betyder, at 7.,8. og 9. kl. som en del af deres idrætsundervisning har haft gymnastik på programmet og kommer og giver opvisning. Et nyt tiltag er, at 7. klasse deltager og Skoleholdet har derved 50 elever på holdet. Vi glæder os rigtigt meget til at få besøg af eleverne og deres lærere.

To gæstehold

Udover de lokale hold giver 2 gæstehold opvisning. DGI Sydvest Yndlinge er et hold for unge i alderen 16-19 år og DGI Sydvest JTH Ølgod er et hold med gymnaster fra 14 år og opefter. Begge hold har flere gymnaster, som er fra Ansager, og deres opvisninger vil med sikkerhed være tempofyldte og med gymnastik af høj kvalitet!

Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag med stemning, god musik og underholdning for hele familien.

På gymnastik-gensyn lørdag den 23.marts 2019 i Skovlund-Ansager Hallen – Dørene åbnes kl. 12.30

Med venlig hilsen

AIF - Gymnastikudvalget

vist 380 gange