tirsdag 5 mar 2019 - Kvie Sø Efterskole
Kvie Sø efterskole fejrer en stor dononation
Fælles billede af Lions Club Varde på besøg på Kvie Sø Efterskole og skolens bestyrelse
Fælles billede af Lions Club Varde på besøg på Kvie Sø Efterskole og skolens bestyrelse Foto: Karsten Madsen
Lions Club Varde har doneret 100.000 kr. til Kvie Sø Efterskole, og det blev fejret den 4. marts ved en reception i efterskolens lokaler på Tiphedevej 17 i Ansager

Først en rundvisning i de fine faciliteter med den smukke udsigt ned mod Pølmosen, efterfulgt af lidt godt til ganen.

Efterskolens formand Peter Fog fortalte om arbejdet med oprettelsen. Vi håber på at have en arbejdende forstander på plads, så vi den 1. maj har en arbejdende forstander klar til at hjælpe med indretning af skoledriften.

Kåre Jensen fra Lions Varde fortalte om historien bag den fine donation. Han havde besøgt skolen til Efterskolernes dag i september og fået et godt indtryk af stedet. Skolens målgruppe passede tillige rigtigt godt med Lions formål. Da Stine Tryk fra efterskolen sidenhen besøgte Lions Club Varde og fortalte mere om arbejdet med skolen, var der ingen tvivl om, at det var det rigtige at hjælpe skolen i gang.

Vi fra Kvie Sø Efterskoles bestyrelse er meget glade for den kæmpe opbakning fra Lions og håber, I vil komme på besøg med jævne mellemrum, når skolen er kommet i drift og nyde resultatet af jeres indsats.

Martha Voss

Faktaboks:

Ved receptionen have Krææs i Varde sponsoreret et fint Tapasbord med lækre småretter, blandt andet særligt mærkede miniburgere. Se billedet. Vi siger tusind tak for mad til www.krææs.dk

Læs mere her: Kvie Sø Efterskoles Facebookside

vist 978 gange