lørdag 2 mar 2019 - Kvie Sø Efterskole
Navne: Mød seje Gustav
Gustav starter på Kvie Sø Efterskole efter sommerferien

- Gustav har cerebral parese. Han er en kvik dreng, der sidder i kørestol. Hans hjerne er lidt ”krøllet”, så alm undervisning i folkeskolen passer ikke til ham, og det er svært at være en firkantet klods, som skal passe i et rundt hul, fortæller Sinne, Gustavs mor.

Det har betydet 3 skoleskift og klodsen passer stadig ikke. Gustav mangler venner. Mangler nogen som ham. Han føler sig forkert og passer aldrig ind, og de følelser overskygger alt. Så meget at det er svært at lære noget og at holde modet oppe.

Vi har længe ledt efter en skole, som passer til Gustav. Men de er svære at finde pga. kørestolen. Kvie Sø ser ud til at passe. Ikke bare rammerne men også mindsettet. ”Alle kan noget”, siger de. Ih hvor har vi længtes efter den tilgang. I stedet for at fokusere på Gustavs mangler, så fokuserer de på, hvad han kan. Tænk på hvilken forskel det kan gøre for ham og hans fremtid. At få venner og tro på sig selv.

Kvie Sø Efterskole

Vær med til at skabe en unik efterskole

Kvie Sø Efterskole arbejder hårdt på at få finansieringen på plads og er optimistiske.

- Vi arbejder med pengeinstitutter, fonde og andre finansieringsmuligheder. I marts og april arrangerer vi indsamling, hvor der indsamles frivillige bidrag til støtte og opbakning til etablering af Kvie Sø Efterskole, forklarer Peter Fog, formand for bestyrelsen.

- Til indsamlingen søger vi nogle af jer, som vil være indsamlere i jeres lokalområde. Er du/I interesseret afholder vi Indsamlingsmøde mandag d. 4. marts kl. 19.00 på Kvie Sø Efterskole, slutter Peter Fog.

Læs mere her: Vær med til at samle ind

vist 628 gange