fredag 1 mar 2019 - Ansager
50 husstande fra en ny pengeautomat
Siden november er 50 husstande i Ansager blevet kunde i Den Jyske Sparekasse. Der mangler kun 50 husstande mere - så bliver der opsat en ny pengeautomat

I november måned tilbød Den Jyske Sparekasse at opsætte en ny pengeautomat, hvis der kom tilstrækkelig opbakning fra indbyggerne i Ansager. Helt konkret lød målet på ca. 100 nye husstande som kunder.

Derfor har man hver torsdag siden november kunnet møde 2 af sparekassens rådgivere i byens arkiv (overfor Dagli’Brugsen). De har siddet klar til en uforpligtende snak om de økonomiske fordele og muligheder ved at være kunde i Den Jyske Sparekasse.

- Vi er rigtig glade for den opbakning, folk i Ansager har vist os, og som betyder, at vi indtil videre har fået 50 husstande som nye kunder. Dermed mangler vi kun 50 mere, før vi kan sætte en ny pengeautomat op. Vi håber derfor, at flere indbyggere vil komme forbi byens arkiv, så vi kan fortælle mere om, hvordan vi i Den Jyske Sparekasse kan gøre en økonomisk forskel for deres familie, fortæller Claus Rasmussen, som er filialchef i Ølgod. Han fortsætter:

- Hvis der er nogen, som hellere vil holde et møde hjemme hos sig selv eller i filialen i Ølgod, så gør vi selvfølgelig bare det i stedet.

Book et møde og få et gavekort til 5 fastelavnsboller

På søndag er det fastelavn. Alle, der aftaler et møde med sparekassen inden fredag den 8. marts, får derfor et gavekort til 5 fastelavnsboller. For at udnytte tiden bedst muligt bedes du booke et møde på forhånd. Det gør du ved at ringe til Den Jyske Sparekasse i Ølgod på telefon 75 24 74 74.

Du kan møde sparekassens rådgivere i byens arkiv til og med torsdag den 28. marts.

Den Jyske Sparekasse støtter op om foreningslivet i de lokalområder, hvor vi driver sparekasse, så derfor kvitterer vi med 500 kr. til en lokal forening efter dit valg, når du er blevet kunde i sparekassen.

Kort om Den Jyske Sparekasse

Uanset hvor du er i dit liv, er Den Jyske Sparekasse dit pengeinstitut. Mange af vores kunder har vi kendt længe og gennem generationer. Den tætte relation giver os det bedste grundlag for at give dig en individuel rådgivning, der tager udgangspunkt i din aktuelle situation – samt dine ønsker og økonomiske muligheder.

Den Jyske Sparekasse engagerer sig i det lokale foreningsliv som sponsor og aktiv medspiller. I Ansager støtter vi hvert år mange lokale foreninger og initiativer – for eksempel er vi igen i 2019 hovedsponsor for ”Mariefestival”.

vist 556 gange