lørdag 23 feb 2019 - Ansager
AIF springaften og nat - for nogen!
Springnat 2019 på Ansager skole
Springnat 2019 på Ansager skole
Så har vi igen afholdt en succesfuld hyggeaften og nat for de 2 gymnastikhold Ultramix (1.-2. klasse) og Springmix (3.-6. klasse)

Vi mødes på Ansager Skole, hvor vi starter med lidt fælles info og opvarmning/leg, derefter er næsten alle redskaber klar til de 33 børn, som knokler på med diverse spring forlæns og baglæns, håndstand, rulle og meget mere.

- og selvfølgelig er der også nogle go’e pauser til at indtage frugt og grønt, muffins, boller, lidt fredagssnolder og saftevand for at holde energien kørende.

Nogle spørger: ”Hvis jeg skal tisse, må jeg så godt bare gå på toilet?” - ”hvorfor er der gulerødder, vi skal spise”, hvortil der svares: ” - for at du ikke bliver helt grøn i hovedet” - Ja, man kan trække på smilebåndet mange gange!

Flødebolleræs

Som vi har gjort i alle årene, og som børnene ser mega-meget frem til, så har vi vores flødebolleræs, hvor vi har flødeboller i hele hovedet. I år bar lederne tilmed beskyttelsesdragter! Vi siger tusind tak til Morten fra Dagli’Brugsen i Ansager, som har sponseret en del flødeboller - tak fordi at i alle støtter lokalt!!

Et skræmmende hit

Mørkebane er også et ”skræmmende” hit - alle redskaber bliver lavet til en forhindringsbane, som skal forceres i mørke med uhyggeligt musik, vandsprøjt mm. Mange overskrider her en del grænser og det er dejligt at se, at de ældste hjælper de yngste!

Kl. 23 blev de yngste afhentet og de ældste gav sig til at springe og hygge til højt musik indtil der faldt ro på tropperne ved 01.00-tiden.

Vi siger en stor tak til Ansager skole og Jesper ”pedel” for at gøre det nemt og rart at være på skolen - også stor tak til Lone Gjelstrup for at være vores madmor!

Tak for lån af jeres dejlige unger! (der er glemt en del strømper… de ligger i vindueskarmen i det ene omklædningsrum)

Vi ses til træning i næste uge og til jer andre, så er der gymnastikopvisning i Skovlund-Ansager Hallen d. 23. marts!

Ingo, Dan, Daniel, Jørgen, Rikke og Lene

vist 336 gange