søndag 13 jan 2019 - Ølgod
Lions Ølgods nytårskoncert igen en succes
I alt havde ca. 500 tilhørere fundet vej til Ølgod hallen

Lørdag eftermiddag løb Lions Ølgods 11. udgave af den traditions rige nytårskoncert af stablen i Ølgod Hallen.

Traditionen tro indledes eftermiddagen med et glas ”bobler,” og der hilses på og ønskes godt nytår blandt gæsterne, inden koncerten går i gang. Det er altid en hyggelig indledning på festlig eftermiddag.

Som ved de foregående 10 nytårskoncerter var det igen i år brassbandet ”Odense Blæserne,” der stod for musikken og programsætningen. De er altid garanter for festlig og varieret musik - kendte som ukendte numre. I år med bl.a. en serie James Bond melodier, Kronprinsesse Marys Honnørmarch og Phantom of the Opera.

Det samlede program var en musikalsk jordomrejse under kyndig vejledning af dirigent Jesper Rützou Rosenkilde. Walzing Mathilda fra Australien, Kim Larsens ”Papirklip,” som har rødder i USA og et strejf af toner fra vores egen nationalsang. Og selvfølgelig med afslutning i nytårskoncerternes hjemby Wien.

Koncertens solister - ”De Tre Tenorer” bestående af Torben Kirkegaard, Thomas Præstegaard, Jens Krogsgaard løftede med deres fantastiske sangstemmer og festlige indslag koncerten til betegnelsen ”sublim.”

Alt i alt blev det en fantastisk nytårskoncert, som Lions Ølgod i samarbejde med Odense Blæserne satser på at gennemføre for 12. gang i januar 2020.

Kr. Støjberg, Lions Club Ølgod

vist 209 gange