fredag 21 dec 2018 - Skovlund-Ansager
Den Jyske Sparekasse: Hvor langt er vi?
Initiativgruppen bag forsøget på at få en aktiv bank/sparekasse til byen bringer en status

Der spørges ind til, om der kommer en ny pengeautomat i Ansager. Svaret kan du selv være med til at afgøre, men vi er godt på vej i forhold til Sparekassens ønske om nye kunder i området.

Men det primære for os i det lille initiativudvalg er, at vi har fundet et pengeinstitut, der vil være med til at udvikle og gøre noget for Ansager og omegn også på langt sigt.

I modsætning til de fleste andre banker, der lukker ude i landdistrikterne og trækker ind i storbyerne, har Den Jyske Sparekasse valgt at gå imod strømmen og satse på det lokale og gå med ind i udvikling af lokalsamfundene. Dette må være i byens og borgernes interesse og kan på sigt bevirke, at der vil være mulighed for at pengeautomaten opsættes i ”Den Gamle Stationsbygning” også kaldet ”Byens Hus”

Et lokalt pengeinstitut, der står klar til at yde en væsentlig hjælp til private og erhvervskunder og ikke mindst vores foreningsliv, det må være målet for os alle.

Foreninger skifter

Mange har allerede set muligheden med Den Jyske Sparekasse i form af: Nærhed og bedre vilkår og tilstedeværelse. Flere af byens foreninger er allerede skiftet og flere er på vej, da de ser store muligheder i sponsorkroner til foreningskassen, så fremt også flere af deres medlemmer vil skifte bank. Hver ny kunde til Sparekassen udløser kr. 500 til en forening du måtte ønsker at støtte, f.eks. AIF, Rideskolen, FDF osv.

Aktiv sponsor

Sparekassen har vist sit værd i byen. Allerede til den kommende Mariefestival i 2019 vil Sparekassen være hovedsponsor, og allerede i år har de ydet bidrag ved Børnefestivalen, Julearrangementet og flere andre kommende begivenheder i byen.

Alt dette har ført til, at Den Jyske Sparekasse i de sidste par måneder har været til stede i Ansager på ”Arkivet” hver torsdag og fredag, så man har mulighed for at kontakte dem. Meldingen lyder fra dem, at de også er at træffe i Ansager om torsdagen i det nye år, så derfor er vi glade for, at aftalen har vakt genklang i byen.

De bedste julehilsner fra gruppen.

Bent Haahr – Niels Haahr Larsen – Bent Nielsen.

vist 729 gange