tirsdag 18 dec 2018 - Skovlund
Indsamlingen ”Vælt den gamle brugs” er i mål.
De sidste aftaler er i hus, og papirerne er godkendte og til underskrift

Kære beboer i Skovlund Sogn og omegn.

Så kom vi mål med indsamlingen til ”Vælt den gamle brugs.” De sidste aftaler er i hus, og papirerne er godkendte og til underskrift.

Der skal fra arbejdsgruppen lyde en stor TAK til alle de mange bidragsydere, som har gjort det muligt for Borgerforeningen at erhverve den gamle brugs til nedrivning. Samt ikke mindst til de frivillige indsamlere, som har lagt et stor stykke arbejde i projektet. Endnu en gang har Skovlund vist, at med engagement og sammenhold kan der løses store opgaver. Tak til alle frivillige for indsatsen!!

Samtidig med indsamlingen har været i gang, har vi fra Varde Kommunes Landsby forskønnelsesfond fået tildelt et beløb på 40.000 kr. til forprojektering. Dog efter krone til krone princippet. Derfor er det vigtigt, at de, der har givet tilsagn om et beløb, men endnu ikke har indbetalt det, venligst får fundet kontrakten frem og får det klaret. Så kan vi gøre brug af det tildelte beløb og hurtigt komme videre med projektet.

I starten af det nye år vil der blive indkaldt til et borgermøde med henblik på at få ideer og ønsker frem om, hvordan vi fremover ønsker, at området skal anvendes. Brug gerne en stund i juleferien til at tænke over, hvilke muligheder, der kan være spændende at arbejde videre med.

Vi ønsker tillykke med det foreløbige resultat samt en Glædelig Jul og et godt Nytår.

Med venlig hilsen, arbejdsgruppen ”Den gamle Brugs”

Svend Erik Kristensen, Gitte Riber Alshauge, Peter Breum, Renè Schmidt Kjær, Kristian Støjberg.

vist 465 gange