lørdag 8 dec 2018 - Ansager
Virksomheder besøgte Kvie Sø Efterskole
Rundvisning i skoleafdelingen på den kommende Kvie Sø Efterskole, hvor alt inventar står klar til at blive taget i brug igen
Rundvisning i skoleafdelingen på den kommende Kvie Sø Efterskole, hvor alt inventar står klar til at blive taget i brug igen Foto: Karsten Madsen
35 interesserede fra lokale virksomheder og Varde Kommune besøgte torsdag Kvie Sø Efterskole, hvor de fremmødte blev orienteret om grundlaget for at starte Kvie Sø Efterskole.

Kvie Sø Efterskole bliver den eneste specialefterskole vest for Storebælt for unge med særlige læringsforudsætning som f.eks. Downs syndrom, autisme, erhvervet hjerneskade, udviklingshæmning og andre læringsvanskeligheder.

Efterfølgende var der rundvisning på skolen i en værelsesafdeling med indrettede værelser klar til indflytning og tilhørende hyggeområder og køkken, samt skoleafdelingen med moderne undervisningsfaciliteter.

Afslutningsvis blev de fremmødte informeret om hvilken betydning Kvie Sø Efterskole vil få for beskæftigelse og erhvervsliv i lokalområdet, samt hvilke muligheder erhvervsdrivende har for at hjælpe Kvie Sø Efterskole til skolestart med det første elevhold til august 2019.

Peter Fog, formand

vist 716 gange