onsdag 28 nov 2018 - Ansager
LJ Reklame fylder 30 år i Ansager
Den 1. december 2018 kan firmaet LJ Reklame i Ansager markere, at det er 30 år siden det startede med at levere store og små reklameløsninger til lokalområdet

CVR-nummeret stammer helt tilbage fra 1985, hvor firmaet hed Ansager Reklametryk, og hvor opgaverne bestod af tekstil med reklametryk, bl.a. til efterskolerne over hele landet.

Dette firma blev drevet samtidigt med at Leif Jørgensen arbejdede på et reklamebureau i Esbjerg. Beslutningen om at have eget firma på fuld tid blev først truffet den 1. december 1988, hvor firmanavnet blev ændret til LJ Reklame, skilte & Grafisk Produktion.

Fra december 1988 til april 1991 holdt firmaet til på Græsvangen 1 for i april 1991 at flytte til Østre Alle 1, hvorfra løsninger fortsat produceres.

Gennem årene er firmaet gået fra rentegning med blyant og tusch, håndskårne foliebogstaver til nutidens digitale løsninger, hvor alt foregår via computer og digitale printer og folieudskæringer.

Arbejdsopgaverne spænder vidt og er typisk skilte, tryksager, facade- og bildekorationer. Igennem årene er bildekorationerne blevet en stor del af dagligdagen og der laves mellem 160-175 bildekorationer om året.

- Jeg siger “Mange tak” for opbakningen til alle vore kunder og vil også fremover være en seriøs samarbejdspartner, når det gælder skilte, bilreklamer & grafisk produktion, slutter Leif Jørgensen, der fejrer dagen sammen med familien.

Karsten Madsen

vist 423 gange