tirsdag 27 nov 2018 - Ansager
Fodboldsæsonen afsluttet
Sæsonen rundes af og nye sjove og spændende tiltag venter i næste sæson

Det er blevet tid til indendørs fodbold, og dermed også til at runde udendørssæsonen af - særligt på seniorsiden, hvor dameholdet sluttede på en tredjeplads, og hvor herrerne til sidst sikrede sig livet i Serie 4.

I efteråret var der ikke noget andethold for herreseniorerne, men det kommer der igen til foråret, hvor der også vil være fokus på sociale aktiviteter som Players Lounge, hvor alle seniorer samles til spisning. Sammen med andre sjove og spændende tiltag vil det forhåbentlig sikre en bred opbakning, når duoen Henrik Brixtofte og Thomas Schaffer igen kalder til træning, hvor der er opstart den 16. februar for både herrer og damer. Der sættes navn på dametræner i løbet af de kommende måneder.

For at sætte det sidste punktum for sæsonen trækkes der indenfor kort tid lod blandt alle, der har betalt for målaktier i en sæson, hvor den samlede total løb op i 51 scoringer. Der vil være gevinster til fem målaktier.

Til den både festlige og traditionsrige afslutningsfest blev pokalerne uddelt, og følgende kunne sole sig i genskinnet fra sølvtøjet:

Årets Spiller Damesenior: Rikke Vedstesen
Årets Fighter Damesenior: Katja Pedersen
Årets Spiller Herresenior Serie 4: Morten Jørgensen
Årets Spiller Herresenior Serie 6: Simon Thomsen
Årets Fighter: Bjarke Klausen
Årets Bobler: Bastian Petersen

Fodboldudvalget takker dermed for udendørssæsonen 2018, hvor et enkelt ungdomshold stadig sørger for, at der trænes på stadion lidt endnu.

vist 300 gange