fredag 23 nov 2018 - Grindsted
Musik i Gryden offentliggør navnene på alle 6 bands
Dizzzy Mizz Lizzy med i Gryden 2019
Dizzzy Mizz Lizzy med i Gryden 2019 Foto: PR
Det bliver Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Jacob Dinesen, Sko/Torp, Hugo Helmig og Poul Krebs med Venner, der leverer musikken til Musik i Gryden lørdag den 3. august 2019

Fem stærke bands står på scenen til Musik i Gryden for første gang, mens en af solisterne kender både scenen og de feststemte koncertgæster på Grindsted Stadion.

- Vi er meget stolte af programmet og af de stærke navne, som vi får til festivalen, hvor vi igen har valgt at præsentere hele musikprogrammet på en gang, siger Kurt Holm fra koncertudvalget.

Dizzy Mizz Lizzy er blandt de seks bands til 2019-udgaven af Musik i Gryden. Det legendariske danske rockband brød igennem første gang i 1988, og i 2015 begyndte de igen at spille koncerter sammen. I 2018 begejstrede de blandt andet publikum på Northside og var på Grønland, og i 2019 kommer de i Gryden for første gang.

The Minds of 99 er et af de mest fremtrædende og anmelderroste danske rockbands lige nu. På bare fire år har de udgivet 3 albums, vundet de mest prestigefyldte musikpriser, spillet på Orange scene 2 gange samt spillet på samtlige af de største danske festivaler. Og i 2019 er det så blandt andet scenen i Gryden de indtager.

Med for første gang

Debutant i Gryden er også Jacob Dinesen. De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge og er herefter blevet et meget efterspurgt koncertnavn.

Det populære band Sko/Torp fejrer 30 års jubilæum ved at se frem til den kommende turne, som byder på masser af nyt og naturligvis også det bedste af det gamle. Sko/Torp er et populært og elsket turneband, som har optrådt på alverdens scener. Det er første gang Sko/Torp optræder i Gryden.

Hugo Helmig har efterhånden etableret sig som et af Danmarks allerstørste poptalenter. 2018 vil uden tvivl være et år, som Hugo Helmig sent glemmer. Han har spillet over 70 koncerter i Danmark og i udlandet, modtaget 2 Gaffa Awards og Politikens iByen Pris. Vi glæder os til at byde Hugo Helmig velkommen i Gryden.

Poul Krebs samler igen i 2019 sit stærke livehold for at gæste festivaler og open airs over det ganske land. Det bliver selvfølgelig med et repertoire, der både rummer de store klassikere og de største hits. Poul Krebs var senest i Musik i Gryden i 2016.

Billetsalget starter den 1. december 2018

Billetsalget til Musik i Gryden starter den 1. december, og ligesom tidligere år vil de første billetter blive solgt billigt. Helt præcist sættes 2.500 billetter til salg til 475 kroner plus gebyr, og når de er solgt, hæves prisen til 575 kroner plus gebyr.

Billetterne kan købes via www.musikigryden.dk eller i Kvickly i Grindsted.

Fakta om Musik i Gryden

Endags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF.

Et koncertudvalg på 7 mand står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involverede og ligger rigtig mange arbejdstimer i det for gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til at drive foreningerne. Mange frivillige har været med i alle årene.

Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort rigtig meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter. I 2018 var der Musik i Gryden for 15. år i træk. Godt 3.800 deltog i koncerten sidste år og den endte med et flot overskud på 540.000 kroner.

vist 271 gange