fredag 23 nov 2018 - Ansager
Ansager-kræfter til DGI bestyrelse
Merete Wittrup Lauesen er nye medlem i DGI Sydvests bestyrelse.
Merete Wittrup Lauesen er nye medlem i DGI Sydvests bestyrelse. Foto: Preben Hermansen
Torsdag aften blev Merete Wittrup Lauesen fra Ansager det nye medlem i DGI Sydvests bestyrelse

I dag yder Merete Wittrup Lauesen en stor indsats som holdleder på nogle af DGI Sydvests store gymnastikhold - både på junior- og ynglingeniveau. Det er hende, der sørger for alt det praktiske omkring holdet, deres træninger og de mange opvisninger.

- Jeg bliver fyldt med energi af at være sammen med de unge mennesker, fortæller hun, når man spørger, hvorfor hun lægger så mange timer i gymnastikken.

I rollen som bestyrelsesmedlem i DGI Sydvest, tror Merete Lauesen på, at hun kan bidrage med erfaring, som kan styrke den lokale DGI-afdeling og skabe rammerne for endnu stærkere foreninger.

- Vi skal arbejde for, at DGI har de varer på hylden som foreningerne har brug for, for at gøre endnu flere målgrupper aktive.

Merete bor sammen med sin familie i Ansager, hvor hun tidligere har været frivillig inden for håndbold og gymnastik i den lokale idrætsforening. Til daglig arbejder hun som faglig sekretær i BUPL Sydjylland.

Merete Wittrup Lauesen afløser Bjarne Bundsgård Nielsen, der efter en kort periode i bestyrelsen valgte ikke at genopstille til bestyrelsen. Derudover blev Henning Kristensen genvalgt som formand, og der var også genvalg til Per Lauridsen og Torben Thorhauge.

Karsten Madsen

vist 458 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

september
august