fredag 23 nov 2018 - Ansager
Ansager-kræfter til DGI bestyrelse
Merete Wittrup Lauesen er nye medlem i DGI Sydvests bestyrelse.
Merete Wittrup Lauesen er nye medlem i DGI Sydvests bestyrelse. Foto: Preben Hermansen
Torsdag aften blev Merete Wittrup Lauesen fra Ansager det nye medlem i DGI Sydvests bestyrelse

I dag yder Merete Wittrup Lauesen en stor indsats som holdleder på nogle af DGI Sydvests store gymnastikhold - både på junior- og ynglingeniveau. Det er hende, der sørger for alt det praktiske omkring holdet, deres træninger og de mange opvisninger.

- Jeg bliver fyldt med energi af at være sammen med de unge mennesker, fortæller hun, når man spørger, hvorfor hun lægger så mange timer i gymnastikken.

I rollen som bestyrelsesmedlem i DGI Sydvest, tror Merete Lauesen på, at hun kan bidrage med erfaring, som kan styrke den lokale DGI-afdeling og skabe rammerne for endnu stærkere foreninger.

- Vi skal arbejde for, at DGI har de varer på hylden som foreningerne har brug for, for at gøre endnu flere målgrupper aktive.

Merete bor sammen med sin familie i Ansager, hvor hun tidligere har været frivillig inden for håndbold og gymnastik i den lokale idrætsforening. Til daglig arbejder hun som faglig sekretær i BUPL Sydjylland.

Merete Wittrup Lauesen afløser Bjarne Bundsgård Nielsen, der efter en kort periode i bestyrelsen valgte ikke at genopstille til bestyrelsen. Derudover blev Henning Kristensen genvalgt som formand, og der var også genvalg til Per Lauridsen og Torben Thorhauge.

Karsten Madsen

vist 455 gange