onsdag 21 nov 2018 - Ansager
Fremgang for FDF i Ansager
FDF, der holder til i hytten på Kanalvej, har fået mange nye medlemmer det seneste år

- Vi har haft den glæde at have medlemsfremgang det seneste års tid, fortæller formanden for FDF Ansager Inga Matthiesen, og hun forklarer videre:

- Vi er gået fra ca. 65 medlemmer sidste år til 81 i år, så vi er glade for fremgangen. Vi har blot lavet et godt stykke gedigent FDF arbejde, som betyder at der er plads til alle hos os. I år har vi støttet ca. 40 deltageres lejr tur til Innsbruck i Østrig, hvor vi overnattede i telte sammen med ca. 600 andre danske FDF’er fra især Syd- og Sønderjylland.

- Vi ser nu frem til vores adventshygge 2. december, hvor vi allerede kl. 8.15 byder på morgenkaffe i vores hytte på Kanalvej 3, inden vi går i kirke kl. 10.30. Så vi er meget glade for støtten fra OK og fra vores lokale Dagli’Brugsen, som vi har et rigtigt godt samarbejde med.

Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Ansager. Nu har FDF Ansager modtaget godt 17.000 kr. plus moms for det seneste år.

Pressemeddelelse fra OK

Fakta

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Ansager, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter

OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten.

- Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

vist 526 gange