onsdag 21 nov 2018 - Ansager
Kvie Sø Efterskole hyldes for stor indsats
Fra et tidligere planlægningsmøde på Kvie Sø Efterskole
Fra et tidligere planlægningsmøde på Kvie Sø Efterskole Foto: Karsten Madsen
Ildsjæle bag efterskole for udviklingshæmmede i Ansager anerkendes mandag den 26. november af GF Forsikring for deres store arbejde

På mandag den 26. november siger GF Forsikring ”Tak for jeres overskud” til en gruppe lokale ildsjæle, der arbejder hårdt for at starte en efterskole for unge med særlige læringsforudsætninger.

På den tidligere døgninstitution på Tiphedevej 17 i Ansager arbejder en flok ihærdige overskudsmennesker på at starte en helt særlig efterskole, hvor der er plads til at være anderledes. Efterskolen, der har fået navnet Kvie Sø Efterskole, slår dørene op i august 2019 og kan til den tid byde velkommen til 50 elever med særlige udfordringer – blandt andet læringsvanskeligheder, udviklingshæmning, Downs Syndrom og autisme.

Et skulderklap

På mandag danner den kommende Kvie Sø Efterskole så rammen om et festfyrværkeri af overskud, når GF Sydvest giver et skulderklap til de mange ildsjæle, som har arbejdet hårdt og stadigvæk knokler på for at få efterskolen helt klar til næste skoleår. Overrækkelsen finder sted den 26. november kl. 18.00, hvor repræsentanter fra GF Sydvests ledelse vil overrække et diplom, et tilskud til ildsjælenes arbejde og en stor tak for deres overskud til dem, der står bag efterskolen.

- Med kampagnen ”Tak for dit overskud” anerkender vi nogle af de sydvestjyder som giver en ekstra hånd med i lokalsamfundet og viser initiativ til at starte nye, vigtige projekter op. De lokale ildsjæle er i høj grad med til at gøre vores lokalsamfund til et rart sted at leve. Med ”Tak for dit overskud” vil fortælle dem, at vi alle er meget taknemmelige for deres arbejde, siger Kim Nielsen, der er forretningsfører hos GF Sydvest.

Udover Kvie Sø Efterskole modtager 12 andre foreninger og privatpersoner en lille anerkendelse fra GF Forsikring. Alle modtagerne er nomineret af folk i lokalområdet via GF’s hjemmeside, og den endelige udvælgelse af modtagere har GF Sydvests lokale bestyrelse stået for.

Karsten Madsen

vist 812 gange