lørdag 10 nov 2018 - Ansager
FDF: HJÆLP!!!
På vegne af FDF Ansager vil jeg gerne bede om DIN hjælp..

Vi er så heldige, at FDF Ansager er blevet nomineret til at kunne blive årets forening og dermed er vi med i puljen til at kunne vinde hele 100.000,00 kr. -og tusind tak for det!

I næste uge, torsdag den 15/11 stopper stemmeperioden. Vi kan dog lige nå, at få lidt flere stemmer med i rygsækken. Vi vil gerne bede om din stemme, det ville betyde mere end du tror for os.

Hvad vil det betyde for os som forening?

  • Vi som ledere i FDF Ansager forsøger altid, at have de bedst mulige fysiske rammer for alle vores børn og unge I vores kredshus på kanalvej.
  • Vi kan lave endnu flere nye tiltag og spændende ting for vores medlemmer.

Såsom udflugter, ture og arrangementer som giver noget fantastisk til vores sociale fællesskab.

  • Vi kan måske få lavet de ting, som vi går og drømmer om for, at optimere og fremtidssikre vores “hytte”. Såsom Nye toiletforhold, er et meget stort ønske for vores forening.
  • Et kæmpe stort skulderklap fra vores lokalsamfund.

Kender du en som er medlem af FDF Ansager? Så kommer din stemme til at hjælpe den/de pågældende personer.

Fordi vi er en stor forening som giver giver mening for alle medlemmer. Om det er en pusling fra 0. Klasse eller en leder med et alment arbejdsliv. Så er FDF noget vi har tilfælles. -og vi elsker det!

Rigtig mange har stemt på os allerede og skrevet hvorfor de lige stemmer på os. Tak, tak og atter tak til jer. Vi følger intenst med og læser alle beskederne fra jer!

Tak for hjælpen

Tobias Smith Hansen, på vegne af FDF Ansager

Stem her: Fdf Ansager skal være Årets Forening

vist 364 gange