torsdag 1 nov 2018 - Ansager
Den Jyske Sparekasse kommer til Ansager
Frem til jul kan du træffe 2 rådgivere fra Den Jyske Sparekasse i Ølgod i Den Gamle Station hver torsdag og fredag

Frem til jul vil 2 rådgivere fra Den Jyske Sparekasse i Ølgod sidde klar i byens arkiv (overfor Dagli’Brugsen) hver torsdag og fredag efter behov.Den 8. og 9. november er vi i arkivet hele dagen - torsdag fra 8.30-17.00 og fredag fra 8.30-16.00.

Vi tilbyder at opsætte en ny pengeautomat, hvis der er tilstrækkelig opbakning fra indbyggerne i Ansager. Hvis vi får ca. 100 nye familier som kunder, bliver det en realitet. Så ønsker du pengeautomaten tilbage til byen, så kig forbi - helt uforpligtende - og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Book et møde

For at udnytte tiden bedst muligt bedes du booke et møde på forhånd. Det gør du ved at ringe til Den Jyske Sparekasse i Ølgod på telefon 75 24 74 74.

Den Jyske Sparekasse støtter op om foreningslivet i de lokalområder, hvor vi driver sparekasse, så derfor kvitterer vi med 500 kr. til en lokal forening efter dit valg, når din husstand er blevet kunde i sparekassen.

Vi glæder os til at møde dig - sammen kan vi gøre en forskel for din by.

Claus Rasmussen, filialchef, Den Jyske Sparekasse, Ølgod

Kort om Den Jyske Sparekasse

Uanset hvor du er i dit liv, er Den Jyske Sparekasse dit pengeinstitut. Mange af vores kunder har vi kendt længe og gennem generationer. Den tætte relation giver os det bedste grundlag for at give dig en individuel rådgivning, der tager udgangspunkt i din aktuelle situation - samt dine ønsker og økonomiske muligheder. Den Jyske Sparekasse engagerer sig i det lokale foreningsliv som sponsor og aktiv medspiller. Du kan læse mere på djs.dk.

vist 2787 gange