onsdag 12 sep 2018 - Ansager
Festivalmenu på Musikhotellet
Nyd aftensmaden fredag på Musikhotellet og mød jeres nye kok.

Musikhotellet tilbyder en børnevenlig menu i forbindelse med Børne Musikfestivalen fredag den 14. september kl 17:00–20.00.

Musikhotellet har fået ny kok

Jens Julius tiltrådte som ny køkkenchef den 1. september, og har allerede ved flere arrangementer imponeret med kreativitet og velsmagende retter.

- Når byen afholder en så sprudlende Børne Musikfestival i Ansager, så skal vi på Musikhotellet selvfølgelig også være med på noderne, siger Jens Julius.

Derfor serverer Jens fredag aften karbonader med stuvede ærter og gulerødder samt is med jordbærsovs.

Nyd den populære familie festival menu for kun kr 75,-

Børn under 12 år halv pris.

Er børnene ikke lige er til en karbonade – så finder vi selvfølgelig også en løsning på det.

Ansager Musik Hotel

Lidt om Jens

Jens er 36 år og uddannet kok i 2004.

Startede i 2006 Cafe J i Grindsted og har senest arbejdet med produktudvikling inden for fødevareindustrien.

Jens bor sammen med Ditte og parrets børn i Agerbæk.

Jens har en stor passion for sit fag, og vi kan se frem til, at han sætter sit præg på madlavningen og menuen på Musikhotellet. Jens lægger vægt på at lave ærlig mad, der smager af det, det er. Jens elsker at gå i naturen og her finde eller dyrke sine råvarer.

Adspurgt på hvorfor han valgte at blive køkkenchef på Musikhotellet i Ansager, svarer Jens:

- Jeg valgte Musikhotellet fordi jeg lide at blive udfordret, fordi jeg her ser rigtig mange muligheder og fordi jeg her kan udleve min kærlighed til mad.

Jens har henover sommeren været i køkkenet og lavet maden til flere af hotellets arrangementer og selskaber.

- Allerede fra den første dag blev både jeg og Ditte betaget af byen. Vi mærkede straks lokalbefolkningens store engagement, fællesskab og sammenhold. Vi fik ved selvsyn sat billede på Ansagers flotte Ådals natur. Vi så stemmeværkspladsen, besøgte MusikGalleriet og Mariehaven, SmagsGalleriet og meget mere.

- Det var alt sammen noget vi bare havde hørt om forinden, som nu pludselig blev virkelig, og jeg blev straks klar over, at det skulle jeg være en del af. Jeg glæder mig virkelig til at skulle lave mad til Jer alle, slutter Jens.

vist 2287 gange