søndag 9 sep 2018 - Ansager
Balloner sælges fra ny butik i Ansager
Kateryna Litvin sælger balloner og tilbehør til fester fra sin webshop der drives fra Solsortevej 10 i Ansager
Kateryna Litvin sælger balloner og tilbehør til fester fra sin webshop der drives fra Solsortevej 10 i Ansager Foto: Karsten Madsen
Det er ikke til at se det udefra, men på Solsortevej 10 kan du købe balloner og få hjælp til at pynte op til fest

Kateryna Letvin og Oleh Shynkarenko købte parcelhuset på Solsortevej og flyttede ind den 1. august. Kateryna driver en webbutik med balloner og festartikler, og de søgte efter et hus, der er stort nok til at rumme varelageret. Huset fandt de i Ansager, hvor prisen også passede, og hvor de kunne flytte ind uden at skulle bygge om først.

Familien består også af en søn på 7 år. Han går i skole, så det var vigtig med en skole i byen. Afstanden til Tistrup hvor Oleh arbejder som maskinoperatør, måtte heller ikke være for stor. De havde samtidig et positivt indtryk af byen, så de tøvede ikke med at slå til, da de først havde fundet huset.

Parret mødte hinanden i Danmark, men de stammer begge fra Ukraine. Oleh arbejdede på en minkfarm, da han kom til Danmark for 13 år siden. Kateryna har gjort rent på Hotel Arnbjerg i de 8 år, hun har boet i Danmark.

De har været på ferie i Ukraine nogle gange, og sidst de var afsted, sagde deres søn, at nu ville han gerne hjem igen. Nu er Danmark deres hjem.

Kateryna Letvin og Oleh Shynkarenko foran varelageret. Oleh hjælper lidt til i travle perioder med at pakke.

Kateryna har opgivet sit faste job op og satser på at gøre sin webbutik til sin levevej. Ud over at sælge balloner og festartikler på nettet tager hun også ud og pynter op til fest eller til happenings og events. Her elsker hun at udfolde sin kreativitet når hun pynter op, og hun får hele tiden nye ideer.

Hun håber at få flere lokale kunder. De kan afhente varerne på adressen og sparer således portoen. Ved en personlig kontakt kan hun også bedre ramme kundernes ønsker og måske inspirere til helt andre løsninger.

Karsten Madsen

Hjemmeside: xl-balloner.dk

vist 2197 gange