søndag 9 sep 2018 - Ansager
Musik: Nr. 17 og Vest-Jyderne
Fredag aften er der musik for de voksne i teltet på torvet i Ansager

I forbindelse med Børne Musikfestival er der musik for de voksne fredag den 14. september 2018 i teltet, så kom og få en hyggelig aften, hvor vi er klar med musik på scenen og drikkevarer i baren, så vi kan få gang i en fest.

Aftenen starter med at Jimmy Østergaard fra kl. 17.00 til kl. 19.00 spiller hyggemusik.

Fra kl. 19.00 til kl. 21.00 vil det lokale band Nr. 17 spille, og hvis man ikke lige ved hvem de er, så er her lidt omtale af dem:

Nr. 17 består af tre mand:

Michael Korsgaard: klaver, cajon og kor.
Michael Jørgensen: guitar og kor.
Jesper Hinsch : guitar og sang.

De spiller masser af de kendte hits fra pop- og rock-genren, og krydrer det med deres egne numre.

Nr. 17 skriver:

- Vi glæder os til to hyggelige timer på Torvet sammen med jer. Vi vil varme jer op til bandet Vest-Jyderne, som spiller efter os. HÅBER VI SES 😊.

Som Nr. 17 fortæller, så kommer Vest-Jyderne på scenen fra kl. 21.00 til kl. 24.00 med masser af god musik. Også lige en omtale af Vest-Jyderne:

Vest-Jyderne er et party band med gang i! De giver enhver fest et frisk pust af god musik og masser af energi!

Kunstnere på deres repertoireliste:

Elvis, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, Status Quo, Shakin Stevens, Dolly Parton, Bamse, Kim Larsen, Gasolin, Poul Krebs, Anne Linnet, Dodo and The Dodos, Thomas Helmig, Søs Fenger, Big Fat Snake, John Denver, Bruce Springsteen, Van Morrison, Phil Collins, Eric Clapton, Bryan Adams, Jackson 5, Kings of Leon og m.fl.

De spiller til alle typer fester og spiller for alle aldre. De har et stærkt, stort og bredt repertoire og kan på den måde altid hive en sang op, som får alle til at synge og danse med. I bandet Vest-Jyderne spiller blandt andet Gabriel Uth Nielsen, som tidligere har boet i Ansager.

Margrethe Johansen

vist 1612 gange