tirsdag 21 aug 2018 - Ansager
Anmeldelse: Viseaften på Ansager Musikhotel
Jeg tog til Ansager i fredags. Der var viseaften på hotellet, og for de 249,- det kostede lokkedes der med en to retters menu inkluderet i prisen

Fjord Trioen udgøres af tre musikstuderende med Thilde Fjord i spidsen. Med talent, entusiasme og ungdommelighed fortolkede de et bredt udvalg af kendte og ukendte viser fra Benny Andersen over amerikanske evergreens til kendte danske salmer. En anderledes men god oplevelse med masser af genkendelse, men hvor man også blev tvunget til at tage stilling til nyfortolkninger af kendt materiale.

Den mest overraskende oplevelse var nok omkring den kulinariske.

Jeg ved ikke hvilket måltid jeg forventede for 249,- inklusive levende musik. Men det var overdådigt.

Jens Julius tiltræder som ny kok på hotellet pr 1. september, og jeg ved ikke om menuen i fredags var hans sidste prøve for ansættelsen. Hvis det var, kan det anbefales at Jens Julius tilbydes fast ansættelse.

De to retter bestod af en kalvemedaljon anrettet med sauterede svampe og forårsløg, serveret med små hele kartofler, perfekt stegte og lidt glinsende i en krydret olie. Og med en anelse hemmelig sauce til at fuldende smagsoplevelsen. Det smagte som noget jeg havde fået før. Men mere væsentligt; det smagte som noget jeg gerne vil opleve igen.

Desserten var derimod en helt ny oplevelse. Rabarbersuppe med vaniljeis serveret med en rabarbertrifli i et separat glas. Noget jeg ikke havde oplevet før, men bestemt noget jeg gerne vil opleve igen.

Alt i alt en rigtig god aften i Ansager. Og jeg ville hyre Jens Julius med det samme til at levere maden til mit sølvbryllup; hvis jeg i øvrigt havde et sådan planlagt i den nærmeste tid.

Carsten Trads, Varde

vist 1548 gange